ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάντζιος ενόψει ΑΕΚ: «Θέλουμε και έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε»

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στη Nova και στο αυριανό ματς του Άρη στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ και στον στόχο που υπάρχει.

«Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, όλα είναι δύσκολο το έχω ξαναπεί, όλες οι ομάδες δεν είχαν σταθερότητα στα πλέι οφ. Αν έχουμε την εικόνα που είχαμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε και στόχος μας θα ναι αυτός», ανέφερε σχετικά ο προπονητής του Άρη, που επεκτάθηκε και στη σημασία της κατάκτησης της 3ης θέσης.

«Είναι σημαντικό να τερματίσουμε στην 3η θέση. Όλοι το θέλουμε, όλοι το επιζητούμε. Είναι ένα δείγμα πως ο Άρης μετά την επάνοδό του βγαίνει για τρίτη φορά στην Ευρώπη» είπε ο Άκης Μάντζιος, συμπληρώνοντας: «Κάνει σταθερά βήματα προόδου και όπως έχω ξαναπεί το πιο σημαντικό είναι ο Άρης να πρωταγωνιστεί. Και φέτος πρωταγωνίστησε, ανεξάρτητα αν βγούμε τρίτοι που το θέλουμε όλοι. Ήμασταν για 26 παιχνίδια στην 2η θέση, ήμασταν στην 1η για κάποιες αγωνιστικές. Όταν είσαι τόσο ψηλά σε όλο το πρωτάθλημα, τότε σημαίνει πως πρωταγωνιστείς».

To Top