Οι ιταλικές ομάδες ζήτησαν από τους παίκτες να μην πάρουν δύο μηνιάτικα!

Μετά την Ίντερ, και οι υπόλοιπες ομάδες της Serie A ζήτησαν από την Ένωση Ποδοσφαιριστών να δεχτούν την μη πληρωμή μισθών δύο μηνών.

Η πανδημία και οι επιπτώσεις της έχουν επηρεάσει όλες τις ομάδες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ειδικά στην Ιταλία όπου τα έσοδα σε σχέση με τα υπόλοιπα μεγάλα πρωταθλήματα είναι πολύ λιγότερα κολοσσοί όπως η Ίντερ αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Μάλιστα, οι «νερατζούρι» ζήτησαν κι επίσημα τόσο από το υπαλληλικό προσωπικό όσο και από τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου να δεχτούν να μην πληρωθούν δύο μηνιάτικα για να βοηθήσουν το κλαμπ σε αυτή την δύσκολη περίοδο.

Κι ενώ μέχρι στιγμής στην Ίντερ κανένας δεν έχει δεχτεί την πρόταση αυτή, οι «νερατζούρι» κατέθεσαν δύο προτάσεις όσον αφορά την μείωση των εξόδων στις άλλες ομάδες η οποία έγινε δεκτή.

Η πρώτη αφορά την επιθυμία των ομάδων να ζητήσουν από την ιταλική Ομοσπονδία την αναβολή του deadline πληρωμών για τους τέσσερις τελευταίους μήνες της σεζόν (Φεβρουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος) μέχρι τις 31 Δεκμεβρίου του 2021 ώστε οι σύλλογοι να μην φτάσουν στα πρόθυρα της χρεωκοπίας αλλά και να έχουν έτσι την δυνατότητα εγγραφής ποδοσφαιριστών για τη νέα σεζόν.

Όσον αφορά την δεύτερη πρόταση αφορά την Ένωση Ποδοσφαιριστών με την οποία οι ομάδες θα ξεκινήσουν συζητήσεις ώστε να μην πληρωθούν μισθοί δύο μηνών. Με αυτό τον τρόπο οι ομάδες θεωρούν ότι θα έχουν καλύτερο αποτέλεσμα από το να ξεκινήσει το κάθε κλαμπ ξεχωριστά επαφές με τον κάθε ποδοσφαιριστή.

To Top