ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: Η ευκαιρία της καριέρας του και η αποφασιστικότητά του…

Αποφασισμένος να μην σπαταλήσει την ευκαιρία που του δίνει ο Άρης είναι ο Άκης Μάντζιος, που περίμενε αρκετό καιρό για το μεγάλο άλμα.

Στα 50 του χρόνια και μετά από 12 περίπου χρόνια προπονητικής καριέρας, το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για τον Άκη Μάντζιο, που έχει μπροστά του την μεγαλύτερη πρόκληση μέχρι στιγμής, τον πάγκο του Άρη.

Όσοι από το στενό του περιβάλλον είχαν την δυνατότητα να μιλήσουν μαζί τους τις τελευταίες μέρες διαπίστωσαν την αποφασιστικότητά του να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να πετύχει στους “κιτρινόμαυρους”.

Γνωρίζει πολύ καλά τις απαιτήσεις του συλλόγου, την πίεση και την νοοτροπία του κόσμου της ομάδας, στοιχεία τα οποία θεωρεί πολύ σημαντικά και τα οποία θα του φανούν χρήσιμα για την συνέχεια στο κομμάτι τις διαχείρισης.

Τις τελευταίες μέρες δεν θέλησε να επηρεαστεί από το γενικότερο κλίμα που επικρατεί γύρω από την ομάδα, τον προβληματισμό και την ανησυχία του κόσμου, παρά να συγκεντρωθεί σε όλα όσα έχει να κάνει το επόμενο διάστημα για να φανούν δείγματα της δουλειάς του άμεσα.

 

 

To Top