ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ και η διακοπή του πρωταθλήματος…

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της… θερινής μεταγραφικής περιόδου έχει ήδη ξεκινήσει και το ρόστερ του Άρη δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Οι “κιτρινόμαυροι” αναζητούσαν το τελευταίο διάστημα ενίσχυση στο κέντρο της άμυνάς τους, καθώς ήθελαν την απόκτηση ενός ακόμα δεξιοπόδαρου κεντρικού αμυντικού.

Παράλληλα, στην κουβέντα που έγινε μεταξύ του νέου προπονητή με την διοίκηση της ομάδας τέθηκε και το ενδεχόμενο ενίσχυσης στο αριστερό άκρο της άμυνας, εκεί όπου υπάρχει ο Γκάνεα και ο νεαρός Σενγκιέργκης. Αν δεν βρεθεί κάποια αξιόλογη περίπτωση, τότε ο Άρης θα παραμείνει με τις δύο αυτές επιλογές και τον Ντάτκοβιτς όποτε χρειαστεί.

Όσον αφορά την επίθεση, ο Άκης Μάντζιος περιμένει την έλευση του Ματέο Γκαρσία και τις εξελίξεις με τον Γιάννη Φετφατζίδη, γύρω από το ενδεχόμενο πώλησής του.

Αν ο Έλληνας διεθνής παραμείνει, τότε δεν θα γίνει άλλη προσθήκη. Αν αποχωρήσει, τότε υπάρχει το ενδεχόμενο πέρα από τον Ματέο Γκαρσία ο Άρης να ψάξει έναν ακόμα εξτρέμ.

Αυτό που περιμένει ο Μάντζιος είναι να γίνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι προσθήκες, ώστε να μπορέσει να δουλέψει στο διάστημα της διακοπής -λόγω Εθνικών ομάδων- του πρωταθλήματος τον Οκτώβριο.

To Top