ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάντζιος: “Θέλουμε τη νίκη στο ντέρμπι! Γνωστή η αξία του Ματέo, θα αποφασίσω μαζί με τoν Γκάμα” (video)

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα του να φύγει νικήτρια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα επιπλέον κέρδη από τη Λεωφόρο: “Eνα ματς τριών πόντων ήταν. Το κυριότερο ήταν η αντίδραση και το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα φέρνει και την απαιτούμενη ηρεμία”.

Για τον Ματέο: “Είναι πάντα σημαντικό το γκολ, η αξία του είναι γνωστή. Το παιδί προσπαθεί να βρει τον καλό του εαυτό, να είναι αυτός που ήταν και στο πρώτο του πέρασμα. Έχει την στήριξη όλων, έχει παίξει ξανά πίσω από τον φορ, μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους, σε κάθε θέση. Θεώρησα ότι θα ήταν καλό να παίξει πίσω από τον φορ, μας βγήκε το ματς και ήταν σημαντικό γι αυτόν”.

Για το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μάνος: “Παίζει ρόλο η ψυχολογία. Όταν κάποιος παίκτης νιώθει ότι μπορεί να ευστοχήσει, είναι σημαντική παράμετρος. Είτε μπει το γκολ, ειτε όχι υπάρχουν κάποιοι κανόνες, όλοι πρέπει να τον σέβονται”.

Για την ετοιμότητα του Γκάμα: “Ο Μπρούνο είναι σε καλύτερη κατάσταση, το κυριότερο είναι να είναι 100% έτοιμος. Αν αγωνιστεί, θα το συζητήσω και μαζί του”.

Για το αυριανό ματς: “Τα ντέρμπι είναι πάντα σημαντικά, είναι θέμα ημέρας, διάθεσης. Εμείς σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά κοιτάμε την δική μας ομάδα, για να πάρουμε τη νίκη”.

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: “Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες, έχει αλλάξει τον τρόπο σκέψης του, τον αναλύουμε και πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι. Οι παίκτες ψάχνουν αυτά τα ντέρμπι”.

To Top