Μάντζιος κατά του Άρη;

Ο Απόστολος Μάντζιος είναι ένας από τους υποψηφίους για την αντικατάσταση του Τάκη Λεμονή, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Τσάβαλος. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου τόνισε πως μιλάνε με τον πρώην προπονητή της ομάδας, ο οποίος επί σειρά ετών φόρεσε και τη φανέλα του Άρη και δεν αποκλείεται να κοουτσάρει την ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής!

Ο Τσάβαλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης:

Για την αποχώρηση του Τάκη Λεμονή: «Ο Τάκης Λεμονής αποχαιρέτησε χθες τους παίκτες. Είχαμε μια κουβέντα για να λύσουμε τη συνεργασία μας κοινή συναινέσει και συμφωνήσαμε. Σε άλλους χρόνους και καιρούς αν ο Τάκης θέλει και ο Πανιώνιος μπορεί, είναι ευπρόσδεκτος. Στην παρούσα φάση τέτοια συμβόλαια ήταν έξω από την πραγματικότητα και τις δυνατότητες του Πανιωνίου».

Για το αν ο Απόστολος Μάντζιος θα είναι ο αντικαταστάτης στην τεχνική ηγεσία: «Είναι ένας από τους υποψήφιους. Με τη συγκρότηση της διοίκησης σήμερα θα πάρουμε την απόφαση».

Για το αν θα παρέμενε ο Τάκης Λεμονής στον πάγκο εφόσον δεν υπήρχαν οικονομικά προβλήματα: «Πολύ πιθανόν».

Για τους όρους στα διαζύγια με Λεμονή και Εστογιανόφ: «Με τον Εστογιανόφ έγινε λύση της συνεργασίας με όσα χρήματα ήταν να πάρει μέχρι τώρα. Ήθελε να πάει στην Ουρουγουάη για οικογενειακούς λόγους και δεν απαίτησε όλα τα δεδουλευμένα. Με τον Τάκη Λεμονή τα έχουμε βρει, θα πάρει τα δεδουλευμένα και θα φύγει χωρίς αποζημίωση».

Για το αν θα ακολουθήσουν κι άλλες αποδεσμεύσεις ή λύσεις συμβολαίων: «Δεν είναι μόνο αυτά τα συμβόλαια. Αυτές οι λύσεις συμβολαίων έφεραν τη στάθμη του νερού λίγο πιο κάτω. Η κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο Πανιώνιος ήταν εφιαλτική. Ο σύλλογος πρέπει να αποκτήσει την αξιοπρέπεια που του αξίζει. Αυτό σημαίνει να λέμε στους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε την αλήθεια. Εγώ δεν μπορούσα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις που υπήρχαν. Θα μιλήσουμε με όλο το έμψυχο υλικό της ομάδας. Θα γίνουν επαναδιαπραγματεύσεις και θα πάμε τα πράγματα εκεί που πρέπει να πάνε. Πρέπει να έχεις συνεργάτες που να ξέρουν τι συμβαίνει. Από τον Πανιώνιο δεν έχει χάσει κανένας λεφτά. Δεν θα γίνει βιαστικά. Θα μιλήσουμε με όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά. Δεν φυλακίζουμε κανέναν. Ένας φυλακισμένος δεν μπορεί να αποδώσει. Θα τους πούμε πως είναι σαφής ο δρόμος και όσοι θέλουν να τον ακολουθήσουν πρέπει να έχουν την ψυχή και την καρδιά τους εκεί».

Για το ενδεχόμενο πώλησης παικτών: «Και αυτό είναι πιθανό. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι, αλλά είμαι από τους ανθρώπους που και να υπάρχει κάτι δεν θα το βγάλω προς τα έξω».

To Top