ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάντζιος: «Με ενόχλησε που η ομάδα παράτησε το παιχνίδι μετά το 3-1»

Ο Άκης Μάντζιος είχε πολλά παράπονα από τη συμπεριφορά της ομάδας του μετά το 3-1 του Ολυμπιακού και υποστήριξε ότι είδε πράγματα τα οποία δεν του άρεσαν καθόλου.
Ο προπονητής του Άρη δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του λόγω της συμπεριφοράς της ομάδας του τόσο στις φάσεις που ο Ολυμπιακός απέκτησε ισχυρό προβάδισμα (3-1) κυρίως όμως για την αντίδρασή της στο τελευταίο 20λεπτο. «Ναι, προφανώς αν γινόταν το 1-2 θα γινόταν διαφορετικό παιχνίδι», απάντησε αρχικά – σε σχετική ερώτηση – στα κανάλια COSMOTE για να συμπληρώσει. «Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά. Ήμασταν παθητικοί και από δικά μας λάθη ο Ολυμπιακός βρήκε ευκαιρίες. Μπήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, βρήκαμε το γκολ, είχαμε τη φάση με το δοκάρια και γενικώς ελέγχαμε το παιχνίδι. Δεχθήκαμε εύκολα δύο γκολ και από εκεί και πέρα σβήσαμε σαν ομάδα. Εξαφανιστήκαμε στο γήπεδο κι αυτό δεν μου άρεσε καθόλου. Είναι κάτι που πρέπει να αλλάξουμε».

Ο Άκης Μάντζιος ρωτήθηκε για τους λόγους αυτής της εξαφάνισης. «Είμαστε μια ομάδα η οποία σ’ αυτή τη φάση δεν είναι έτοιμη να παίξει σε υψηλό τέμπο. Προσπαθούμε να διαχειριστούμε παίκτες οι οποίοι είναι φορτωμένοι κι άλλοι που είναι πίσω λόγω τραυματισμών. Είναι μια κατάσταση την οποία θα διαχειριστούμε και θα την ξεπεράσουμε αλλά μ’ ενόχλησε το πώς λειτουργήσαμε μετά το 3-1».

 

To Top