Μαρτίνεθ: “Παίξαμε απέναντι σε πολύ δυνατή ομάδα, αλλά αντιδράσαμε”

Στις δυσκολίες που συνάντησε ο Ολυμπιακός στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Άρη ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ…

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη Cosmote Tv:

«Συγχαρητήρια στους παικτες. Παίξαμε ένα δύσκολο ματς με έναν αντίπαλο που αμύνθηκε καλά. Αξίζαμε τα γκολ που πετύχαμε. Στα πρώτα 10 λεπτα είχαμε δυο ευκαιρίες. Ο αντίπαλος έκλεισε τα κενά, αντιδράσαμε, όταν ο Άρης μας πίεσε παρουσιάσαμε το καλύτερο ποδόσφαιρό μας. Αν πρέπει να πούμε κάτι αρνητικό είναι η έλλειψη ευστοχίας.

Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα πολύ δυνατή. Δυσκολεύεσαι να την κερδίσεις. Μπήκαμε δυνατά, βρήκαμε τους διαδρόμους και παρουσιάσαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Μας έκλεισε σε κάποιες περιπτώσεις ο Άρης αλλά βρήκαμε τις λύσεις. Μετά από αυτό το ματς πιστεύω φτάνουμε σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε.

Είναι λογικό κάποιοι παίκτες να έχουν ενοχλήσεις όταν παίζεις 3 ματς την εβδομάδα. Για αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ. Ένα από τα κλειδιά ήταν η στήριξη του κόσμου ο οποίος μας έδωσε δύναμη και ώθηση, μας ανέβασαν και μας έδωσαν αυτό ακριβώς που θέλαμε.

Σήμερα είναι πολύ σημαντική η νίκη, διότι η στιγμή που ήρθε αυτό το ματς ήταν πολύ σημαντική, καθώς ήταν πολύ λίγη η ξεκούραση και είναι σημαντικό να βλέπουμε πως σε τέτοιες στιγμές ο Ολυμπιακός αποδίδει έτσι.»

To Top