ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: “Οι αλλαγές έδωσαν ένταση και γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε” (video)

Ο Άκης Μάντζιος προφανώς και δεν ήταν ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά κρατάει το γεγονός πως η γενική εικόνα του Άρη έδειξε ότι μπορεί να κοιτάζει στα μάτια κάθε αντίπαλο και να βρίσκεται στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Άρη στην κάμερα της Nova: «Ήταν ένα παιχνίδι που το ήθελαν και οι δύο ομάδες. Εμείς δεχτήκαμε ένα κρύο γκολ ενώ στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού δεν απειληθήκαμε. Ήταν ένα κοντρόλ παιχνίδι, δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο δεχτήκαμε πάλι ένα εύκολο γκολ και το έργο μας έγινε πιο δύσκολο. Με τις αλλαγές δώσαμε τόνο, φρεσκάδα, κάναμε το γκολ, προσπαθήσαμε για το βαθμό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η γενική εικόνα έδειξε ότι μπορεί η ομάδα να κοιτάζει τον οποιοδήποτε αντίπαλο και να βρίσκεται στις ψηλές θέσεις”.

Πρόσθεσε πως “ήταν το πρώτο ντέρμπι μετά το Παναθηναϊκό, θέλαμε βαθμό ή βαθμούς, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε παιχνίδι την Τετάρτη”.

Για το ότι οι αλλαγές έφτιαξαν το γκολ του Άρη είπε: “Ήταν να γίνουν οι αλλαγές, αλλά μας πήγε λίγο πίσω το δεύτερο γκολ. Ήταν παιχνίδι που παίχτηκε στον άξονα, μας έκανε πιο δύσκολη τη δουλειά μας το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού. Τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο έδωσαν την ένταση, έδωσαν το γκολ αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι”.

To Top