ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μάντζιος: “Ο Άρης και άλλες τρεις ομάδες για την άνοδο”

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Football League και την προσπάθεια των ομάδων για την άνοδο. Ο τεχνικός του Απόλλωνα φιλοξενήθηκε την Κυριακή (05/02) στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» της Nova και μίλησε για τις δυσκολίες του πρωταθλήματος.

Για το πρωτάθλημα είπε:

«Είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, τελείως διαφορετικό ποδόσφαιρο από τη Super League. Είχα ξαναδουλέψει στην κατηγορία όταν ξεκίνησα, το 20111. Λείπει η ποιότητα, τα ματς πάνε σε physical game, στη δύναμη, σε μονομαχίες, σε στημένα. Υπάρχουν παραδοσιακές ομάδες έδρας. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα, κι εγώ τώρα το μαθαίνω. Δεν υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης των αντιπάλων, δεν υπάρχει κάλυψη τηλεοπτική παρά μόνο ένα παιχνίδι, δύο».

Για την απόφασή του να αναλάβει:

«Στην κουβέντα που κάναμε με τη διοίκηση, διέκρινα ότι υπάρχει μία πολύ καλή προοπτική και ήθελα να είμαι μέρος αυτής της προοπτικής που γεννιέται για να επανέλθει στη Super League.

Υπάρχει συμφωνία και για την επόμενη χρονιά αν καταφέρουμε και ανεβούμε να φτιάξουμε μια ομάδα πάρα πολύ καλή. Να μπορέσει ο Απόλλων να εδραιωθεί στη μεγάλη κατηγορία, γιατί λείπει από εκεί. Μου άρεσε αυτό που άκουσα, προχωράμε, είμαστε καλά, έχει δρόμο πολύ. Είναι εμπειρία και προπονητικά για μένα. Κάνεις πρωταθλητισμό, πας να κερδίσεις όλα τα παιχνίδια. Είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που έχω συνηθίσει να κάνω».

Για τον Άρη και τον ΟΦΗ:

«Στο ξεκίνημα αυτοί ήταν τα μεγάλα φαβορί. Τώρα βάσει βαθμολογίας είναι ο Απόλλων, η Λαμία και ο Άρης. Θεωρώ ότι ακόμα και ο ΟΦΗ παρότι έχει μείνει πίσω, υπάρχει πολύς δρόμος. Υπάρχουν δύσκολα ματς, παιχνίδια – παγίδα, κακοί αγωνιστικοί χώροι. Πρέπει να προσαρμοστείς αμέσως. Τον Ιανουάριο παίξαμε την 8η αγωνιστική, οπότε καταλαβαίνετε ότι μέσα σε πέντε μήνες παίζεις ένα πρωτάθλημα γεμάτο».

To Top