Μάντζιος στο PRESSARIS: “Ο Άρης, ο κόσμος και η δυναμική της φανέλας μας προβληματίζουν”

Ο Άρης θα επιδιώξει την Κυριακή την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Ο αγώνας με την Κέρκυρα προσφέρεται για να φτάσουν οι κίτρινοι στους τρεις βαθμούς, ωστόσο η προσπάθεια απαιτεί αυτοπεποίθηση και καθαρό μυαλό. Στο δρόμο των κίτρινων θα βρεθεί ένας παλιός γνώριμος. Ο Άκης Μάντζιος.
Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον προπονητή της Κέρκυρας Άκη Μάντζιο, ο οποίος έδωσε μέσω δηλώσεων τη διάσταση για το πώς αντιμετωπίζουν οι Φαίακες την συνάντηση του Κλεάνθης Βικελίδης.
«Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες σε σχέση με αυτά που έδωσαν μέχρι τώρα» επεσήμανε ο Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε. «Είναι δυο ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία μετά από τρεις αγωνιστικές, έχοντας η κάθε μια τα δικά της προβλήματα να αντιμετωπίσει. Και η ομάδα μου και ο Άρης θέλουν χρόνο και κυρίως υπομονή. Θα βρουν την φόρμα τους στη διάρκεια του πρωταθλήματος».
Ο 43χρονος τεχνικός που έζησε δυο καλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη με τα χρώματα του Άρη (διετία 1988- 2000), γνωρίζει τη δυναμική του Κλεάνθης Βικελίδης, παράγοντα τον οποίο ανέδειξε με τα λεγόμενά του.
 «Ο Άρης έχει να αντιμετωπίσει δυσκολίες, αυτό είναι γνωστό. Έχει όμως τον κόσμο του και την δυναμική που του δίνει η φανέλα. Είναι δύσκολο για κάθε αντίπαλο να τον αντιμετωπίσει στην έδρα του» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε.
«Η Κέρκυρα δεν έχει την ευχέρεια να διαλέγει αγώνες. Έχουμε καλύτερη ψυχολογία μετά τον αγώνα με την Ξάνθη. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι».
To Top