ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος στο PRESSARIS: «Όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι με Αστάνα, θετικό το πρόσημο ως τώρα» (video)

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στην κάμερα του PRESSARIS για το πώς κύλησε η περίοδος της προετοιμασίας και τα συμπεράσματά του για τα φιλικά σχολιάζοντας όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα στην ομάδα.

Stoiximan Master με 10.000€ κάθε μέρα εντελώς δωρεάν* & με μόνο 2 σωστές προβλέψεις! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αναλυτικά όσα σημείωσε ο προπονητής του Άρη μετά και το τελευταίο φιλικό κόντρα στη Λοκομοτίβ Μόσχας…

Για την προετοιμασία και τα φιλικά: «Δουλέψαμε πολύ καλά και σκληρά και είναι σημαντικό ότι δεν έχουμε τραυματισμούς εκτός του Ντουάρτε. Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι κόντρα στην Αστάνα καθώς δεν γίνεται να είμαστε στο 100% με 3,5 εβδομάδες προετοιμασίας. Θέλαμε αυτά τα δυνατά φιλικά με δυνατούς αντιπάλους και πιο έτοιμους από εμάς. Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων νομίζω  ότι το πρόσημο είναι θετικό. Τώρα πλέον θα πάμε σε διαφορετικό στυλ προπονήσεων και θα επικεντρωθούμε καθαρά στα παιχνίδια με την Αστάνα».

Για το σύστημα της πίεσης που εφαρμόζει η ομάδα: «Το κομμάτι της πίεσης και της έντασης το βγάλαμε και στα τρία παιχνίδια. Είχαμε βελτίωση και στο αμυντικό κομμάτι στο τελευταίο φιλικό».

Για τα μεταγραφικά: «Κάναμε τις συζητήσεις μας και η διοίκηση θα κάνει το καλύτερο δυνατό για  να φέρει παίκτες που θα μας βοηθήσουν για να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί σε μια απαιτητική χρονιά».

Για Ντένις και Χαΐροβιτς: «Θετική η παρουσία και των δύο. Ο Ντένις δείχνει ότι είναι έμπειρος και μέρα με τη μέρα θα μας βοηθάει περισσότερο και ο Χαΐροβιτς έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, θέλει το χρόνο του και θα μας βοηθήσουν».

Για Σάσα και Τζέγκο: «Και οι δύο, όπως και ο Ματίγια, μας έδωσαν μεγάλη δύναμη στο κέντρο. Ανεβαίνουν, δουλεύουν και ο χρόνος είναι υπέρ τους».

Για Μήτρογλου: «Θα δούμε πως είναι, αν μπορεί να ξεκινήσει άμεσα ή θέλει περισσότερο χρόνο. Μακάρι να είναι καλά και να ενσωματωθεί γρήγορα».

Για τους παίκτες της Κ19: «Διαλέξαμε κάποια παιδιά με τις ανάγκες σε συγκεκριμένες θέσεις που θέλαμε αυτή την περίοδο. Από εικόνα και διάθεση είμαι ικανοποιημένος . Διαφορετικό επίπεδο προπονήσεων ιθα τους δώσουμε κι άλλο χρόνο για να βοηθήσουν, ότι συμμετέχουν και είναι κομμάτι της οικογένειας του Άρη είναι πολύ σημαντικό».

To Top