ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Εντιαγέ» γράφουν οι Τούρκοι (photo)

Στη Θεσσαλονίκη και στον Άρη στέλνουν τον 30χρονο αμυντικό μέσο Μπαντού Εντιαγέ τουρκικά δημοσιεύματα.

Stoiximan Master με 10.000€ κάθε μέρα εντελώς δωρεάν* & με μόνο 2 σωστές προβλέψεις! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός χαφ είναι στην λίστα του Μάντζιου όσον αφορά την νέα σεζόν, με τους Τούρκους να αναφέρουν πως βρίσκεται μάλιστα στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο.

Ο Εντιαγέ αγωνίστηκε κυρίως στην Τουρκία, ενώ πέρυσι έπαιξε στην Αλ Αϊν. Στην Ευρώπη ξεκίνησε το 2013 από την Νορβηγία και στην Μπόντο Γκλιμτ με 114 συμμετοχές, 31 γκολ και 14 ασίστ.

Ακολούθησε η Άνκαρασπορ που έδωσε 300.000 ευρώ για να τον αποκτήσει, με την φανέλα της οποάις σε 75 αγώνες είχε 18 γκολ και 7 ασίστ. Η Γαλατασαράι ήταν ο επόμενος σταθμός στην καριέρα, σε μία μεταγραφή που κόστισε 7 εκ. ευρώ, αλλά η παρουσία του δεν ήταν ικανοποιητική και στην συνέχεια δόθηκε στην αγγλική Στόουκ αντί 14 εκ. ευρώ, την περίοδο 2017-18.

Όμως εκεί δεν μπόρεσε να βρει χρόνο συμμετοχής, ενώ είχε μόλις 27 συμμετοχές σε δύο σεζόν. Ακολούθησε ο δανεισμός του στην Γαλατασαράι όπου σε 33 αγώνες είχε 3 γκολ και 6 ασίστ. Πέρυσι ξεκίνησε στην Καραγκουμρούκ ως δανεικός από τη Στόουκ για να πουληθεί στην Αλ Αΐν για 3.5 εκ. ευρώ.

To Top