Μάντζιος: «Τα δυο υπέροχα χρόνια με τον Άρη»

Πώς να ξεχάσει τα χρόνια που πέρασε ως ποδοσφαιριστής στον Άρη; Ο Απόστολος Μάντζιος, λίγες ώρες πριν την επιστροφή του στο Κλεάνθης Βικελίδης ομολόγησε πόσο δεμένος είναι με τους κίτρινους.

«Έπαιξα δύο υπέροχα χρόνια. Προσπαθήσαμε να δώσουμε τα πάντα για την ομάδα. Γυρίζω μετά από πολλά χρόνια. Νομίζω θα είναι μια ωραία εμπειρία, είναι μια καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Άρη με κόσμο ο οποίος είναι θερμός και δίνει παλμό» δήλωσε ο νυν προπονητής του Πανιωνίου.

Για το σημερινό παιχνίδι τόνισε: «Είναι δύσκολη έδρα, είναι μια καλή ομάδα. Ειδικά με την έλευση του νέου προπονητή, του κ. Μασάδο, βλέπουμε πως η ομάδα έχει αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της και την φιλοσοφία της. Είναι μια ομάδα η οποία έχει ρυθμό, παίζει γρήγορα, έχει ταχύτητα. Μένουν 5 αγωνιστικές, έχουμε δείξει ότι όπου κι αν παίζουμε προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια καλή συνέχεια μετά τις δύο σερί νίκες και να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς».

Για την… αντικατασκοπεία είπε: «Έχουμε κάνει την ανάλυση, έχουμε δει παιχνίδια του Άρη. Είναι καλή ομάδα, με ταχύτητα, με ρυθμό, καλή στα στημένα. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να σταθούμε όπως πρέπει να σταθούμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για την παραμονή, υποστήριξε: «Το άγχος υπάρχει και είναι λογικό γιατί βλέπουμε ότι κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά κάθε Κυριακή πάντα κάτι αλλάζει και δεν ησυχάζει κανείς. Νομίζω ότι όλες οι ομάδες κάνουν τον αγώνα τους για να σωθεί η κατηγορία. Το άγχος πάντα θα υπάρχει, ανεξαρτήτως αν παίζουμε εντός ή εκτός. Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχουν περιθώρια, είμαστε υποχρεωμένοι όλοι είτε παίζεις εντός, είτε εκτός να επιζητείς ότι περισσότερο»

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top