Ξανά σε τροχιά νικών η Κ-17! (photostory)

Έπειτα από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα, η Κ-17 επέστρεψε στα… «τρίποντα», κερδίζοντας με 2-0 τη Δόξα Δράμας στην Σουρωτή για τη 2η αγωνιστική του 4ου γύρου. Ήταν μάλιστα η πρώτη φετινή νίκη επί των Δραμινών, ύστερα από δύο «λευκές» ισοπαλίες απέναντί τους. Δείτε το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του PRESSARIS…

Οι «κίτρινοι» παρουσίασαν βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, στα οποία είχαν δύο ισοπαλίες (με ΠΑΟΚ και Δόξα) και δύο ήττες (με ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη), επιστρέφοντας σε τροχιά επιτυχιών και παραμένοντας στο κυνήγι της πρωτιάς στον όμιλό τους.

Το σκορ άνοιξε ο Ιγνατίδης στο 5′ μετά από ωραία σέντρα του Βασιλούδη και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 87′ ο Λεμονής με πλασέ έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια. Ενδιάμεσα, η ομάδα του Τάσου Θέου έχασε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, αλλά και η Δόξα άγγιξε την ισοφάριση στο 62′, στη μοναδική στιγμή στην οποία απείληση, όταν κέρδισε πέναλτι αλλά ο Μάντζαρης είπε «όχι» αποκρούοντας την εκτέλεση.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, η ομάδα της Δόξας παρέδωσε στους ανθρώπους του Άρη μια κίτρινη ανθοδέσμη, με αφορμή τη συμπλήρωση των 98 χρόνων του συλλόγου.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Θέος): Μάντζαρης, Ρότα, Ανδρεάδης, Κιβρακίδης, Γραμπής. Φούσκας (88′ Τσιπούρας), Λεμονής (90′ Μαρινόπουλος), Μπέκας (64′ Βαρότσης), Ιγνατίδης, Βασιλούδης (88′ Παπουτσής), Πασχαλίδης (77′ Βαλαής).
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Τσελεμπής): Μπουγόγιας, Χριστοφορίδης, Γιάγκου, Στεριανός, Μπότης, Χατζηκυριακού, Τσακίρης, Κουκουβέτσιος, Α. Ασλανίδης, Κελεσίδης, Φ. Ασλανίδης.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του PRESSARIS:
{gallery}karaoglanidis/k17_doxa2{/gallery}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top