ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: «Υπάρχει στενοχώρια, δεν ήρθε αυτό που θέλαμε»

Ο Άκης Μάντζιος ήταν… σκασμένος γιατί είδε τον Άρη να φτάνει για άλλη μια φορά στη βρύση και να μη πίνει νερό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε στην κάμερα της Nova: “Ήμασταν κοντά σε μια νίκη που θέλαμε για να κλειδώσουμε την έξοδο στην Ευρώπη και να βρεθούμε κοντά στη 2η θέση. Δυστυχώς δεν ήρθε αυτό που θέλαμε, μείναμε στην ισοπαλία. Υπάρχει στενοχώρια και απογοήτευση. Πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε άλλα τρία παιχνίδια, πρέπει να προχωρήσουμε”.

Για το ότι η ομάδα του έβγαλε φρεσκάδα μετά από τη διακοπή είπε: “Χρειαζόμασταν ξεκούραση. Η ομάδα είχε γενικά πολύ καλή παρουσία σήμερα, βγάλαμε ενέργεια, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Θα τους κυνηγήσουμε στα άλλα παιχνίδια”.

Για τους τραυματισμούς και το χαμένο πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα είπε: “Μας απασχολούν γιατί αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τα πλάνα μας. Για το πέναλτι, το έχασε ο Μπρούνο, είναι από τους καλύτερους εκτελεστές μας, αλλά συμβαίνει αυτό. Ήμασταν αρκετά κοντά για να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα”.

To Top