«Μας λείπει ένα δεκάρι»

Ο Γιώργος Ζήνδρος μίλησε για την εικόνα που έχει σχηματίσει ως τώρα από τα φιλικά του Άρη αλλά και το κάλεσμα που του απεύθυνε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης.

Ο 58χρονος παλαίμαχος άσος του Άρη μίλησε στον Σέντρα:

Για την εντύπωση που προσκόμισε μετά το φιλικό με την Λίτεξ: «Αν και έγιναν πολλές αλλαγές στο ματς, όλοι οι παίκτες στάθηκαν αρκετά καλά, γίνεται καλή δουλειά και παιχνίδι με παιχνίδι δημιουργείται η ομάδα. Έχουμε μικρούς και ταλαντούχους παίκτες που χρειάζονται χρόνο ώστε να δέσει η ομάδα».

Για την άμυνα: «Η Λίτεξ είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τη Πιρίν και ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα σε λίγες μέρες. Αμυντικά σταθήκαμε πολύ καλά. Ο Πουλίδο αποτελεί τη βάση της άμυνας. Από τη μέση και μπροστά χρειάζεται κάποια ενίσχυση για να δημιουργούμε περισσότερες φάσεις. Είναι πρόβλημα που δεν έχει μπει ακόμα ο Αγκάνθο και μας λείπει σίγουρα ένα δεκάρι. Δημιουργείται μια ομάδα αλλά έχουμε ακόμα αρκετό καιρό μπροστά μας και οι Χατζηνικολάου και Μπουγιουκλής δουλεύουν όσο μπορούν».

Για τους Μανιά και Τριανταφυλλάκο: «Ο Τριανταφυλλάκος είχε και πέρσι δείξει καλά δείγματα. Αξίζει να του δοθούν ευκαιρίες και φέτος ίσως αποτελέσει βασικό στέλεχος. Ο Μανιάς έδειξε πως έχει επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Χθες αν και δεν σκόραρε είχε κινητικότητα».

Για τον Γιάννη Παπαδόπουλο: «Και χθες ήταν σε καλή κατάσταση, βγαίνει μπροστά στις φάσεις. Είναι μια ευκαιρία για εκείνον μετά την περιπέτεια του στην Γερμανία να δείξει την αξία του».

Για τον Αγκάνθο: «Είναι ένα θέμα που δεν συμμετέχει στην προετοιμασία (σ.σ λόγω τραυματισμού στο γόνατο) και δεν θα παίξει στα πέντε πρώτα παιχνίδι του πρωταθλήματος (σ.σ λόγω τιμωρίας). Καθώς θα επανέλθει στις αρχές Νοέμβρη, είναι ένα πρόβλημα πως θα βρεθεί σε καλή κατάσταση ως τότε χωρίς ματς και προετοιμασία. Υπήρχαν εισηγήσεις να μην επεκταθεί το συμβόλαιο του αλλά η απόφαση είναι της διοίκησης και δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Ίσως ήταν λάθος, ο χρόνος θα δείξει. Βέβαια είναι καλός παίκτης, θα δούμε».

Για τη πρόσκληση που του έκανε ο Δημήτρης Ηλιάδης: «Με τίμησε με το κάλεσμα του ο Ηλιάδης αλλά δεν μπορώ να δώσω το 100% του χρόνου που χρειάζεται και πιστεύω πως θα ήταν λάθος να μην βοηθήσω με όλο μου το είναι. Με ρώτησε εάν θέλω να αναλάβω γενικός αρχηγός. Αυτό απαιτεί πολύ χρόνο που εγώ δεν διέθετα. Ο Ηλιάδης έχει κάνει ένα παναρειανό κάλεσμα και το δείχνει έμπρακτα. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι».

To Top