“Sorry, αλλά εδώ μέσα δεν θα ξαναπατήσεις…!” (videos)

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου έχει σχηματοποιήσει στο μυαλό του τον βασικό κορμό του φετινού Άρη, βάσει όσων έχει δει στα δύο φιλικά παιχνίδια. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει παίκτης που έχει “κλειδώσει” θέση στην βασική 11αδα. Το αντίθετο μάλιστα, αν δει κανείς τι γίνεται στις προπονήσεις!

Οι βασικοί παίκτες έκαναν ουσιαστικά χαλάρωμα μετά το χθεσινό φιλικό με τη Λίτεξ Λόβετς. Όσοι ήρθαν χθες από τον πάγκο συμμετείχαν στις ασκήσεις με μπάλα στην απογευματινή προπόνηση. Ο Χατζηνικολάου τους πάθιασε, τους έβαλε να παίξουν σε πολύ υψηλή ένταση και ρυθμό μέσα από συγκεκριμένες ατάκες του στη διάρκεια των ασκήσεων και η προπόνηση πήρε… τρελό ρυθμό!

Οι παίκτες άρχισαν να παθιάζονται, να πωρώνονται, εμφανίστηκαν οι “σκληρές” μονομαχίες, τάκλιν, έπεσαν… κορμιά! Μέσα από αυτή τη διαδικασία δεν έλειψαν και οι ατάκες. “Πάρτο κι αυτό”, είπε ο Ηρακλής στον Διούδη μετά από γκολ που έβαλε για να πάρει πληρωμένη απάντηση λίγα λεπτά μετά αφού ο τερματοφύλακας τον ντρίμπλαρε: “Σόρι, αλλά εδώ μέσα δεν θα ξαναπατήσεις…”.

Ο Αγγελούδης πέτυχε πάνω απο οχτώ γκολ σε αυτό το διπλό, ο Τσουκάνης σκόραρε και σέρβιρε σε εννιά περιπτώσεις, ο Ηρακλής μάρκαρε… μανιασμένα, ο Οικονομόπουλος επίσης, ο Κοτσαρίδης πέτυχε το γκολ της βραδιάς, στέλνοντας τη μπάλα στο “παραθυράκι” του Μπουζάνη και ο Νταβίντ Αγκάνθο “μάγεψε” όταν πέρασε τρεις αντιπάλους σε μικρό χώρο, πριν πασάρει στον Νταμαρλή για να σκοράρει σε άδεια εστία.

Ο Χατζηνικολάου είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος βλέποντας την διάθεση και το πάθος και είπε στο τέλος της προπόνησης: “Μπράβο! Ίσως όμως έπρεπε να φορέσετε καλαμίδες”.


To Top