Μάτιτς: Τι είπε για τη Ρόμα, τον Μουρίνιο και τον Κιν

Ο Νεμάνια Μάτιτς σε κάθε ευκαιρία μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Ζοσέ Μουρίνιο και το ίδιο έκανε και τώρα. Επιπλέον, ο Σέρβος σχολίασε την κριτική του Ρόι Κιν.

Πολύ χαρούμενος που φοράει την φανέλα της Ρόμα δήλωσε για ακόμη μια φορά ο Νεμάνια Μάτιτς, εξηγώντας τον λόγο που έφυγε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Σέρβος μέσος αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Ζοσέ Μουρίνιο λέγοντας πως είναι πολύ καλή, αλλά αποκάλυψε πως ο Πορτογάλος μπορεί να γίνει πολύ σκληρός στα θέματα της δουλειάς.

Επιπλέον ο Μάτιτς σχολίασε και την κριτική που του είχε κάνει ο Ρόι Κιν.
Τον λόγο που έφυγε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Για να είμαι ειλικρινής, χρειαζόμουν μια νέα πρόκληση, γιατί ποτέ δεν σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο για τα χρήματα, ήταν επειδή μου άρεσε να βρίσκομαι στο γήπεδο».
Στην συνέχεια άνοιξε το κεφάλαιο της Ρόμα: «Ήθελα να παίζω περισσότερο και από τη στιγμή που μου τηλεφώνησε ο Μουρίνιο, ήμουν σίγουρος ότι πήρα την σωστή απόφαση. Περίμενα μια ευκολότερη δουλειά, αλλά ακόμα πρέπει να τρέχω πολύ», είπε ο Μάτιτς αστειευόμενος.
«Παίζω σχεδόν σε κάθε παιχνίδι και νιώθω δυνατός, νιώθω αυτοπεποίθηση. Είναι μια πανέμορφη πόλη, είμαι χαρούμενος στην ομάδα, τα παιδιά έχουν τακτοποιηθεί. Πρέπει να είμαι ειλικρινής, είναι τέλεια».
Για τον Μουρίνιο ο Σέρβος… έσταξε μέλι λέγοντας: «Όλοι συμφωνούν ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Η προσωπική μου σχέση μαζί του είναι υπέροχη, αλλά αν με ρωτήσεις τον λόγο δεν ξέρω. Ποτέ δεν ζήτησα κάτι ιδιαίτερο από εκείνον και μπορεί να γίνει πολύ σκληρός στη δουλειά αν δεν έχει καλά αποτελέσματα, γιατί θέλει πάντα να νικάει. Πιέζει πολύ τον εαυτό του, τους παίκτες και το σταφ. Εάν δεν νικήσεις θα έχεις μεγάλο πρόβλημα».
Υπάρχουν και αυτοί που πληρώνονται για να λένε όσα λένε στην τηλεόραση και ο Μάτιτς δεν πρόκειται να λάβει σοβαρά την κριτική του Ρόι Κιν, ο οποίος αναφέρει πως δεν γίνεται η καρδιά του να είναι χωρισμένη στη μέση για την Τσέλσι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

To Top