ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Πονοκέφαλος” για τo απρόοπτο πρόβλημα με τον Μπράμπετς και η “επόμενη μέρα” με Ενκουλού

Δεν ήταν καλά τα νέα στο θέμα του Γιακούμπ Μπράμπετς, με τον Άρη να βρίσκεται μπροστά σ’ ένα απρόοπτο πρόβλημα, το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει.

Ο τραυματισμός του διεθνή αμυντικού του Άρη στο πρόσφατο παιχνίδι της Εθνικής Τσεχίας κόντρα στην Πορτογαλία, τον ανάγκασε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο μόλις στο 22ο λεπτό, η αγωνία έδωσε τη θέση της στη γνωμάτευση που δημιουργεί μοιραία έναν “πονοκέφαλο” για τους κιτρινόμαυρους, μια και πρόκειται για μια σημαντική απώλεια.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε στην Τσεχία ο Μπράμπετς υπέστη θλάση 2ου βαθμού. Η εκτίμηση των γιατρών της Εθνικής του ομάδας είναι ότι θα μείνει περίπου ένα μήνα εκτός δράσης.

Ο Μπράμπετς που αναμένεται  αύριο Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, θα εξεταστεί και από τον γιατρό της κιτρινόμαυρης ομάδας Νίκο Ξυλούρη.

Από κει και πέρα, ο Άλαν Πάρντιου θα κληθεί να βρει λύση για την αναπλήρωση του non stop Τσέχου αμυντικού. Σε πρώτο χρόνο η επιλογή του Νικολά Ενκουλού είναι στο κάδρο, με τον Νιγηριανό να βρίσκεται στη Νότια Κορέα με την εθνική ομάδα της χώρας του για φιλικά.

To Top