Μάχες σώμα με σώμα στις εξέδρες και… αναβολή στο Νις – Κολωνία! (video)

Απίστευτα επεισόδια στις εξέδρες του γηπέδου της Νις, με τους οπαδούς της τοπικής ομάδας και της Κολωνίας να μετατρέπουν σε πεδίο μάχης την Alianz Riviera και την UEFA να αποφασίζει άμεσα την αναβολή της αναμέτρησης!
Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από την Γαλλία και την Κυανή Ακτή. Οπαδοί των δύο ομάδων έκαναν γης μαδιάμ το γήπεδο, με μάχες σώμα με σώμα, ανταλλαγή φωτοβολίδων και πυρσών, αλλά και μάχες σώμα με σώμα.

Η αστυνομία πιάστηκε μάλλον απροετοίμαστη, ενώ σύμφωνα με όσα μεταδίδει το RMC, η UEFA έδωσε εντολή για άμεση αναβολή της αναμέτρησης, καθώς η κατάσταση μοιάζει να είναι εκτός ελέγχου!

Οι οπαδοί της Κολωνίας κατά την μεταφορά τους στο γήπεδο βανδάλισαν κεντρικά σημεία της πόλης, όπως και την μπουτίκ της Νις, ενώ με το που μπήκαν στο γήπεδο, ξεκίνησαν οι μάχες σώμα με σώμα, όταν Γερμανοί χούλιγκαν επιχείρησαν να εισβάλλουν στην απέναντι κερκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας Γερμανός έπεσε από το πάνω διάζωμα και έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να ηρεμήσει την κατάσταση, ενώ στο γήπεδο κλήθηκαν εσπευσμένα οι παίκτες των δύο ομάδων για να ηρεμήσουν τους οπαδούς.

To Top