ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάχη με τον χρόνο για να… υπάρχει ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει! “Και τώρα τρέχουμε…”

Ένα ακόμη καλοκαίρι αποδείχθηκε μαρτυρικό για τον Άρη. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος, κυριάρχησε η εσωστρέφεια, οι πληγές μεγάλωσαν εξαιτίας τραγικών διοικητικών και αγωνιστικών λαθών.

Από την 7η Σεπτεμβρίου το τιμόνι του ποδοσφαιρικού τμήματος πέρασε στα χέρια των τεσσάρων επιχειρηματιών Αρβανιτίδη, Τσοχανταρίδη, Νάτση και Ανθουλάκη. Στο αγωνιστικό μέρος το βάρος θα πέσει στον Αλέκο Κατσιαούνη.

Αυτοί θα κληθούν άμεσα να δώσουν τη δική τους μάχη με τον χρόνο για να υπάρχει ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει, κερδίζοντας ότι δεν κατάφερε πέρσι: την άνοδο. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Πρώτο μέλημα το θέμα του προπονητή και των μεταγραφών που θα στελεχώσουν το ρόστερ, όπως και οι συζητήσεις με τους παίκτες που θα παραμείνουν στην ομάδα.

Μέχρι πρόσφατα από τους λεγόμενους “μεγάλους” έκαναν προπόνηση ορισμένες φορές, οι Φυσέκης, Λιόνης, Καλογέρης, Καπνίδης, Μελισσάς, Παπαδόπουλος, Νλουντούλου, Κωνσταντινίδης, Μπαϊμάκης συν τους νεαρούς που έκαναν μαζί με τους “μικρούς” του Δημήτρη Σίτσα… Το ποιοι θα μείνουν είναι σε εκκρεμότητα. Από κει και πέρα οι προσθήκες θα πρέπει να είναι πάνω από 10-12 και να γίνουν άμεσα.

Πραγματικός “Γολγοθάς”, τη στιγμή που χάθηκαν πάνω από τρεις μήνες, εξαιτίας της μνημειώδους αδυναμίας να χειριστεί την κατάσταση από το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη. Όμως η αποστολή τους είναι μονόδρομος και πρέπει να στεφθεί με επιτυχία…

 

 

To Top