ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προσπάθεια για τον Τσιώλη με προοπτική Σούπερ λίγκας

Το θέμα του προπονητή είναι πρώτης προτεραιότητας για την ομάδα των επιχειρηματιών που ανέλαβαν το τιμόνι του ποδοσφαιρικού Άρη σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία και ενώ χάθηκε υπερπολύτιμος χρόνος. 

Άμεσα πρέπει να κλείσει ο άνθρωπος που θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, μια και οι μέρες μέχρι την πρώτη σέντραα είναι πολύ λίγες. Το όνομα του Σάκη Τσιώλη είναι στα “θέλω” των παραγόντων του Άρη. Πριν μερικές μέρες έγινε μια πρώτη συζήτηση με τον Θεσσαλό τεχνικό που χαίρει μεγάλης εκτίμησης στον κόσμο της ομάδας. Του τόνισαν ότι είναι η Νο1 επιλογή τους για την ομάδα, με προοπτική… Σούπερ λίγκας. Δηλαδή συμβόλαιο τριών χρόνων.

Δεν ήταν όμως δυνατόν να μπουν στην ουσία μια τέτοιας συζήτησης για ευνόητους λόγους. Η πλευρά Αρβανιτίδη δεν είχε καν το χρίσμα της ομάδας. Ούτε ο Τσιώλης μπορούσε να απαντήσει σε κάτι θεωρητικό, ούτε και η πλευρά των επιχειρηματιών ήθελε να “χρησιμοποιήσει” πριν από τη γενική συνέλευση τη συνομιλία με τον Τσιώλη και να “κάψει” μια τέτοια περίπτωση, αν και γνώριζε το θετικό αντίκτυπο μιας τέτοιας κίνησης.

Σήμερα αναμένεται να γίνει μια νέα προσπάθεια, με πιο χειροπιαστά δεδομένα, με τον χρόνο φυσικά να πιέζει, μια και ο Άρης θα πρέπει να είναι έτοιμος στις 27 Σεπτεμβρίου.

 

To Top