ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Μάχη” στον άσο! Ο Σιαμπάνης έβαλε… πολύ δύσκολα σε Κουέστα και Μπουσέ (photos)

Με τις δύο σωτήριες επεμβάσεις του στο χθεσινό παιχνίδι ο Μάριος Σιαμπάνης “κλείδωσε” το “τρίποντο” για τον Άρη, στο επίσημο ντεμπούτο του με τα “κιτρινόμαυρα”.

Ο 21χρονος γκολκίπερ, είδε τον… κορωνοϊό να του δίνει την ευκαιρία, καθώς εκτός έμειναν οι Κουέστα και Μπουσέ και την άρπαξε από τα μαλλιά!

Προτιμήθηκε έναντι του Φάμπιαν Έμαν και δικαίωσε τους ανθρώπους του Άρη για την επιλογή τους αυτή. Είχε μία σωτήρια επέμβαση στο πρώτο ημίχρονο στην κεφαλιά του Πασαλίδη, όταν το σκορ ήταν στο 0-0, ενώ στο 90΄, έδιωξε εξαιρετικά δύσκολα μία κεφαλιά του Μπαράλες με κατεύθυνση προς τα δίχτυα του, αποσοβώντας την ισοφάριση και την απώλεια βαθμών.

Ο νεαρός τερματοφύλακας έχει ανεβάσει πλέον το επίπεδο δυσκολίας για τους έτερους συνδιεκδικητές για την θέση στον άσο.

Ο Μπουσέ ήταν πολύ σταθερός στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Κουέστα αν και ξεκίνησε καλά την χρονιά στην πορεία έδειξε μία μικρή καμπή και τώρα ο νεαρός που δείχνει αποφασισμένος να διεκδικήσει ότι του αναλογεί.

Κι αν τα προηγούμενα δύο χρόνια η θέση του τερματοφύλακα και οι εναλλακτικές γι αυτήν, έμοιαζαν με… πληγή για την ομάδα, φέτος μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχει δοθεί μία σημαντική λύση σε αυτό τον προβληματισμό.

To Top