ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μέιερ: “Πρόκληση ο αγώνας με τον Άρη”

Πρόκληση χαρακτήρισε για τον Απόλλωνα τον αγώνα κόντρα στον Άρη ο Τόνι Μέιερ και τόνισε ότι το σημείο «κλειδί» για την εξέλιξη της αναμέτρησης είναι η άμυνα και πως η ομάδα του πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της.

Διαβάστε τι δήλωσε στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ:

– Θεωρείς ότι ο αγώνας με αντίπαλο τον Άρη είναι «τελικός» για την είσοδο στα πλέι οφ της ομάδας σου;

«Από τη στιγμή που για την ομάδα μας επετεύχθη ο πρώτος στόχος που ήταν η παραμονή της στην κατηγορία τώρα πλέον μπορούμε πιο ήρεμοι και ανακουφισμένοι να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω. Μπροστά μας έχουμε τέσσερα πολύ σημαντικά παιχνίδια στα οποία θα προσπαθήσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών για να τερματίσουμε στην πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα που θα μας δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστούμε στα πλέι οφ της φετινής χρονιάς. Θεωρώ λοιπόν ότι ο αγώνας κόντρα στον Άρη είναι μια πρόκληση και θέλουμε τη νίκη».

– Πόσο δύσκολο είναι να εμφανιστεί o Απόλλωνας Carna ανταγωνιστικός χωρίς τον Κέβιν Ντίλαρντ;

«Η αλήθεια είναι ότι η απουσία του Ντίλαρντ είναι πολύ σημαντική για την ομάδα όμως δεν θα πρέπει να στεκόμαστε σε αυτή γιατί έτσι δεν θα μπορέσουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Πρέπει να διαχειριζόμαστε τα οποία προβλήματα μας παρουσιάζονται. Με απουσίες ή χωρίς όλοι οι παίκτες θα πρέπει να δίνουν το 100% για να μπορεί η ομάδα να φτάνει στις νίκες. Αυτή ήταν μέχρι τώρα η συνταγή μας, με αυτή πετύχαμε την παραμονή μας στην κατηγορία και έτσι θα πορευτούμε μέχρι το τέλος.  Μετά το παιχνίδι με τον Άρη ο Ντίλαρντ θα επιστρέψει και πιστεύω ότι και αυτός θα μας βοηθήσει στα τρια τελευταία παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας, που θα κρίνουν την είσοδο μας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος ή όχι».

– Που θεωρείς ότι θα κριθεί ο αγώνας;

« Η άμυνα πιστεύω ότι θα είναι το Α και το Ω στον μεταξύ μας αγώνα. Είναι σημαντικό για εμάς να μπορέσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο μας να επιβάλλει το ρυθμό του. Παίζουμε στην έδρα μας και αυτό είναι ένα ακόμα στοιχείο το οποίο θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αφού θα έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο μας και παράλληλα να είμαστε πολύ προσεκτικοί στα λάθη και στις επιθετικές μας επιλογές».

 

To Top