ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέλερ: «Επικίνδυνη επιθετικά η Μόλντε – Κακή αμυντικά όταν πιέζεται»

Ο μοναδικός Νορβηγός που πέρασε από τον Άρη, ο Άρνε Μέλερ, μίλησε για το προφίλ της Μόλντε που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Σάββα Παντελίδη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Υellow Radio 92.8:

Για το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει ο Άρης μια ομάδα από τη Νορβηγία:

«Το γνωρίζω, παρακολουθούσα την κλήρωση για να δω μήπως έρθει ο Άρης στη Νορβηγία. Είναι πολύ όμορφο που θα τον δω στη χώρα μου. Θα προσπαθήσω να πάω στο Μόλντε να δω τον αγώνα».

Για τη Μόλντε:

«Πιστεύω η Μόλντε θα προσπαθήσει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα της, πριν πάει στη Θεσσαλονίκη. Θα παίξει επιθετικά για να έχει προβάδισμα στη Θεσσαλονίκη».

Για παίκτες που πρέπει να προσέξει ο Άρης:

«Έχουν μερικούς καλούς επιθετικούς. Πρέπει να προσέξει την επιθετική γραμμή ο Άρης. Έχει έξυπνους ποδοσφαιριστές μπροστά. Έχουν έναν παίκτη που όταν ήταν νέος έπαιζε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ο «παίκτης της ομάδας». Μοιράζει, δημιουργεί και σκοράρει».

Για το γεγονός ότι είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και έχει παίξει ήδη αρκετούς αγώνες:

«Είναι πολύ επικίνδυνοι επιθετικά αλλά αν τους πιέσεις τα «χάνουν» και φαίνεται να κουράζονται. Δεν είναι πολύ καλοί αμυντικά όταν τους πιέζεις. Κουράζονται κι εύκολα. Στο πρωτάθλημα έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο αλλά είναι ευάλωτοι αμυντικά όταν τους πιέζεις».

Για το πανέμορφο γήπεδο της Μόλντε και αν έχει δυνατή έδρα:

«Είναι όντως πανέμορφο και δίπλα στον ωκεανό. Είναι μικρή πόλη. Έχει 25.000 κατοίκους. Έχουν μερικούς οπαδούς αλλά δεν είναι δυνατή έδρα. Δεν είναι σαν του Άρη. Δεν γνωρίζω για τον τάπητα του γηπέδου, γνωρίζω ότι είναι πλαστικό αλλά έχει καιρό που έγινε».

Για το αν έχει δει τον Άρη και μπορεί να κάνει προγνωστικά:

«Δεν έχω δει πολύ τον Άρη. Δεν μπορώ να πω κάτι. Ανυπομονώ να δω τον Άρη και την «κίτρινη» νοοτροπία. Αυτή η νοοτροπία μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στη Νορβηγία».

Για τον τελευταίο αγώνα με τη Ρόζενμποργκ που είδε και αν έρθει στη Θεσσαλονίκη:

«Θέλω πάρα πολύ να έρθω. Είχα έρθει το 2015 και θέλω να επιστρέψω να δω την ομάδα».

Για τον κόσμο του Άρη που ταξιδεύει… παντού:

«Έχει υπέροχους φίλους. Ελπίζουμε να έρθουν στη Νορβηγία και να βγάλουν πολύ ήχο στο γήπεδο. Είναι ευπρόσδεκτοι. Ο Super3 έχει τους καλύτερους οπαδούς».

Αν έχει επαφές με τους τότε παίκτες του Άρη:

«Δυστυχώς όχι πολλές. Είδα τον Κούη τελευταία φορά που ήρθα. Ελπίζω να βρω κι άλλους. Έχω φίλους στη Θεσσαλονίκη, ελπίζω να τους δω όταν έρθω».

To Top