ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Φωνή λαού” για… τσάρτερ, “κλειδώνει” για την Τετάρτη!

Η ΠΑΕ Άρης θα ναυλώσει τσάρτερ για να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα ταλαιπωρίας της αποστολής του Άρη για την Νορβηγία. Μάλιστα υπήρξε “φωνή λαού”, μετά την πρόκριση στην Κύπρο, με τους φιλάθλους να καλούν τον Θόδωρο Καρυπίδη να ναυλώσει τσάρτερ για να ετοιμαστεί και νέα εκστρατεία.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Μετά την χθεσινή πρόκριση επί της ΑΕΛ Λεμεσού, ήδη στον Άρη οργανώνονται για τον αγώνα με την Μόλντε και η αλήθεια είναι πως δεν έχουν καθόλου χρόνο για χάσιμο, διότι το ματς είναι σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Μάλιστα, μετά από μια έρευνα που έγινε η πιο “γρήγορη” διαδρομή επέβαλλε ταξίδι πάνω από έντεκα ώρες, με δυο ενδιάμεσους σταθμούς: Θεσσαλονίκη-Μάντσεστερ-Όσλο-Μόλντε!

Ο Καρυπίδης αποφάσισε να ναυλώσει τσάρτερ το οποίο θα μεταφέρει τους “κιτρινόμαυρους” στο Μόλντε της Νορβηγίας, καθώς επιλογή να ταξιδέψει η ομάδα με πτήσεις της γραμμής θα δημιουργούσε τεράστια κούραση.

Αυτό σημαίνει πως το τσάρτερ θα μπορέσει να εξυπηρετήσει και φιλάθλους του Άρη που θα θελήσουν να είναι στο πλευρό της ομάδας και σε αυτό το εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς.

Ήδη όπως έγινε γνωστό “κλειδώνει” η απόφαση για πτήση νωρίς το πρωί της Τετάρτης. Απομένει η τελική απόφαση το συντομότερο δυνατό.

To Top