ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μέξας: “Δεν ήμασταν αντάξιοι των προσδοκιών για ένα τέτοιο παιχνίδι”

Ο Κώστας Μέξας παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Άρη και την δίκαιη νίκη του και υποστήριξε ότι οι παίκτες του ένιωσαν φόβο και είχαν διστακτικότητα στο πρώτο ημίχρονο.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα επεσήμανε: “Να δώσουμε συγχαρητήρια στον Άρη για την νίκη του, ήταν απόλυτα δίκαιη. Ξεκίνησαν το παιχνίδι πολύ συγκεντρωμένοι εν αντιθέσει με μας που δεν ξέρω πως μπορώ να το χαρακτηρίσω με ήπιο τρόπο… Δεν ξέρω τι φταίει. Ότι δεν κάναμε προπόνηση όλη τη βδομάδα; Αλλά δείξαμε τεράστιο φόβο, διστακτικότητα και καμία επικοινωνία στην άμυνα και δεν είναι δικαιολογία οι τραυματισμοί. Ο Άρης έχει την ποιότητα να το εκμεταλλευτεί και το έκανε”.

Πρόσθεσε πως “στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε, έπρεπε να αντιδάσουμε, αλλά αυτή η αντίδραση δεν αναιρεί την εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ήμασταν αντάξιοι των προσδοκιών για ένα τέτοιο παιχνίδι. Ας ελπίσουμε να είμαστε υγιείς και να βρούμε λύσεις στα μπασκετικά προβλήματα που έχουμε”.

Χίκι: “Το πρώτο ημίχρονο μας στοίχισε”

Ο Άντονι Χίκι επεσήμανε: “Δεν ξεκινήσαμε δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο και αυτό μας στοίχισε. Ο Άρης έλεγξε το παιχνίδι με αποτέλεσμα να αποκτήσει το προβάδισμα στο ημίχρονο. Ο προπονητής μας, μας έδωσε οδηγίες και προσπαθήσαμε να το μαζέψουμε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ήταν πολύ αργά και δεν μπορέσαμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα καθώς ήταν ήδη αργά”.

To Top