ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Δύο μπαίνουν, δύο βγαίνουν… Ποτέ δεν είμαστε όλοι!”

Δύο μπαίνουν, δύο βγαίνουν… Ο Δημήτρης Πρίφτης ακόμα και μετά από αυτή τη νίκη στην Πάτρα είχε – και δικαιολογημένα – τον καημό του με τους συνεχείς τραυματισμούς των παικτών του.

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε: “Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη. Είχαμε δύσκολη βδομάδα, με δύσκολα ταξίδια, αλλά μπορέσαμε να αντεπεξέλθουμε της κούρασης. Έχουμε και τα θέματα των τραυματισμών που πρέπει να διαχειριστούμε. Ένας μπαίνει, ένας βγαίνει, δύο μπαίνουν, δύο βγαίνουν… Ποτέ δεν είμαστε όλοι. Σήμερα έλειπε ο Τζένκινς και ο Μούρτος, που ήταν εδώ αλλά δεν αγωνίστηκε”.

Συνέχισε τονίζοντας πως “το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Είχαμε επιθετική ισορροπία ανάμεσα στα δύο ημίχρονα, αλλά αμυντικά όχι. Είχαμε κακή αμυντική προσέγγιση στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχαμε συγκέντρωση, άλλαξε και το σκεπτικό του Απόλλωνα, που είναι ομάδα η οποία γυρίζει τη μπάλα, αλλά έπαιξε πολύ κάθετα και πιο γρήγορα, με 1-2 πάσες και τρίποντο. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και αυτό άλλαξε την ροή του αγώνα. Στο τέλος ήμασταν ψύχραιμοι, πήραμε τα ριμπάουντ, σκοράραμε και κάποια καλάθαι που μας κράτησαν και πήραμε τη νίκη”.

Για τον τραυματισμό του Μούρτου, που ήταν στην αποστολή αλλά δεν έπαιξε, τόνισε: “Ο Μούρτος έχει το πρόβλημα αυτό εδώ και περίπου δύο μήνες. Είναι διαχειρίσιμο, αλλά μετά το ματς στην Δανία επιδεινώθηκε… Όταν παραπονεθεί ότι πονάει ο Μούρτος, τότε είναι σοβαρό, επειδή ξέρετε ότι είναι σκληρός παίκτης. Πέντε χρόνια δεν έχει χάσει παιχνίδι, όπως μου είπαν”.

Για την προσθήκη του Καββαδά σχολίασε: “Είναι πολύ θετικό ότι μαζευόμαστε, ο Καββαδάς μας δίνει άλλη μία διάσταση στο παιχίδι μας. Πρέπει πάλι να αλλάξουμε την τακτική μας, πρέπει να τον ψάξουμε να τον βρούμε μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι εύκολο να βρει η ομάδα ρυθμό και συνοχή με τους τραυματισμούς…”.

To Top