“Μέρα, νύχτα δουλεύαμε στο γήπεδο, τα έργα θα συνεχιστούν, θα ξεπεράσουν το 1.000.000 ευρώ”!

Ο υπεύθυνος των εργασιών στο Κλεάνθης Βικελίδης και το Νέο Ρύσιο Βαγγέλης Παντζαρτζίδης μίλησε για όλα όσα έγιναν στις κιτρινόμαυρες εγκαταστάσεις.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για τις εγκαταστάσεις είπε:

Έχουν τελειώσει όλες οι εγκαταστάσεις κάτω από την θύρα 1. Έχουν γίνει τα καινούρια αποδυτήρια του Άρη, ανακαινίσεις των φιλοξενούμενων. Έχουν γίνει τα ντουζ, ιατρείο, φυσικοθεραπευτήριο. Όλα σε 19 μέρες. Οι σουίτες είναι έτοιμες και αυτές, χθες ήταν όλα ξηλωμένα αλλά σήμερα είναι όλα στην εν τέλεια. Κάναμε πολύ μεγάλο αγώνα είχαμε μικρό χρονικό διάστημα αλλά τα καταφέραμε. Μέρα νύχτα δουλεύαμε και δεν σταματάμε. Έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε τις τουαλέτες του γηπέδου και θα δουλεύουμε ανάμεσα στα δύο παιχνίδια.

Για τους εθελοντές είπε:

Οι εθελοντές έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Για τις εργασίες είπε:

Η συζήτηση που είχαμε με τους ανθρώπους του Άρη προτείναμε να γίνει κάτι από την αρχή. Να μη μπούμε στη διαδικασία να μπαλώσουμε και να φτιάξουμε. Στο Ρύσιο έτσι και εδώ τα κάναμε όλα από την αρχή. Είχαμε θέματα με τις κερκίδες, είχαμε υγρασία κάναμε στεγανώσεις και τα αλλάξαμε όλα όπως υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, φώτα, θέρμανση και κάναμε τα έπιπλα τα καινούρια. Ανοίξαμε κάποιες αίθουσες και τις κάναμε ενιαίο χώρο για την ομάδα.

Τα σχέδια όλα τα κάναμε εμείς. Εύκολο είναι βρεις ιδέες, είδαμε και τον δικό μας τον χώρο τα προσαρμόσαμε και τα κάναμε.

Για τις τουαλέτες είπε:

Επειδή δουλέψαμε πραγματικά πάρα πολύ σκληρά για να τελειώσουμε και να είμαστε έτοιμοι σήμερα ας φύγει με το καλό η σημερινή μέρα να πάνε όλα καλά και από αύριο θα συζητήσουμε να δούμε από που θα ξεκινήσουμε. Ήταν ρητή η εντολή του προέδρου, ήθελε να ξεκινήσουμε τώρα αλλά δεν είχαμε χρόνο. Προτείναμε να το κάνουμε ανάμεσα σε δύο παιχνίδια. Να ξεκινήσουμε να κάνουμε τις εργασίες και θα γίνει ριζική ανακαίνιση. Θα αλλαχτούν τα πάντα, θα γίνουν ξεχωριστά οι γυναικείες, ξεχωριστά οι αντρικές. Τα πλακάκια, δάπεδα, βρύσες όλα θα είναι ολοκαίνουρια.

Για τα τουρνικέ είπε:

Τα τουρνικέ έχουν εγκατασταθεί αλλά δεν θα λειτουργεί το λογισμικό επειδή είχαμε μία καθυστέρηση αλλά από τον επόμενο αγώνα θα λειτουργεί.

Για την αξία των εργασιών είπε:

Αυτό θα το ανακοινώσει η ΠΑΕ. Για κάποιους που γνωρίζουν το έργο ξέρουν τι αξία έχει. Όλα μαζί φτάνουν το 1 εκατομμύριο.

To Top