Μέρες Καλαϊτζίδη: κατάπτωση εγγυητικής στην Καλαμαριά, αποχή για οικονομικούς λόγους

Στη συνεδρίαση της Πέμπτης (21/3) συζητήθηκαν στην Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού οι καταγγελίες των ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς, Δόξα Δράμας και Αιγινιακός κατά του Αήττητου Σπάτων.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Επίσης, η ΕΕΑ στο δελτίο Τύπου της γνωστοποίησε πως κατέπεσε η εγγυητική επιστολή του Απόλλωνα Καλαμαριάς του Δημήτρη Καλαϊτζίδη λόγω οφειλών στον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Βεργώνη, που ξεπερνούν τις 38.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα, έληγε η αποχή των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα για οικονομικούς λόγους. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του metrosport.gr: “Έχουν βγει από τα όριά τους, καθώς παρά την μεγάλη τους προσπάθεια όλη τη χρονιά βλέπουν ότι τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται και μάλιστα διογκώνονται. Υπήρξε εκτενής συζήτηση στα αποδυτήρια, καθώς η καθυστέρηση στις πληρωμές σε ό,τι αφορά στη φετινή περίοδο φτάνει και τους τρεις μήνες σε κάποιες περιπτώσεις παικτών, ενώ για τους πιο παλιούς, υπάρχουν και τα περσινά οφειλόμενα, που δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερα ζητήματα. Η υπομονή των παικτών πάντως μνημονεύτηκε και από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη αρκετές φορές φέτος και ακόμη πιο ειδικά στην τελευταία συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα με τον Αιγινιακό.

Οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν να μάθουν τι συμβαίνει με τις πληρωμές και τι έχει σκοπό να κάνει η διοίκηση μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση. Ο Καλαϊτζίδης ήταν πάντως συγκαταβατικός, δείχνοντας πως τους κατανοεί απόλυτα. «Σας καταλαβαίνω σε ό,τι και να πείτε», ήταν μία από τις ατάκες του και τους ευχαρίστησε για την στάση τους όλο αυτό το διάστημα. Πλέον αναμένεται νεότερη ενημέρωση για το τι θα συμβεί, χωρίς οι παίκτες να έχουν αποφασίσει τι θα γίνει με την προπόνηση της Τετάρτης. Η προσπάθεια για εξεύρεση λύσης είναι δεδομένη”.

To Top