Μέρες Πρόμπιερζ με διπλοβάρδιες και… ξενοδοχείο!

Χαρακτήρισε τη συνεργασία του με τον Άρη «ευκαιρία ζωής» και δεν θέλει να την αφήσει να πάει χαμένη. Την ίδια ώρα ο Άρης ψάχνει διέξοδο στο αγωνιστικό πρόβλημα που τον άφησε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας χωρίς νίκη… Για να πετύχουν όλοι στο έργο τους, χρειάζεται σκληρή δουλειά… Κι αυτή ξεκίνησε από την Τρίτη!

Ο Πολωνός προπονητής μαζί με τον στενό συνεργάτη του Μπάρτεκ Ζαλέφσκι έδωσαν το σύνθημα για σκληρή δουλειά με… διπλοβάρδιες. Στο διάστημα της διακοπής δεν θέλουν να πάει ούτε λεπτό χαμένο. Όσοι πρόλαβαν να γνωρίσουν τον Πρόμπιερζ κατάλαβαν ότι δεν αστειεύεται και έχει σηκώσει πλέον τα μανίκια, δείχνοντας  αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά και να επιβάλει νέους κανόνες.

Ο ίδιος σε μια συμβολική κίνηση, φρόντισε να παρουσιαστεί με… νιού λουκ στην προπόνηση, εμφανιζόμενος με ξυρισμένο κεφάλι και φανερή διάθεση για μια νέα αρχή. Από κει και πέρα, αφού ολοκληρώθηκε η προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης το βράδυ της Τρίτης, ανακοίνωσε στους παίκτες ότι την Τετάρτη και την Πέμπτη οι  προπονήσεις θα είναι διπλές (οι… διπλοβάρδιες που λέγαμε). Και δεν σταματάει εκεί.

Ανάμεσα στις δυο προπονήσεις, οι συνθήκες θα θυμίζουν προετοιμασία! Ο λόγος είναι ότι ενδιάμεσα θα υπάρχει και… ξενοδοχείο. Οι κίτρινοι αμέσως μετά την πρωινή προπόνηση θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο, θα γευματίσουν και θα ξεκουραστούν και το απόγευμα θα επιστρέψουν στο γήπεδο και πάλι.

Ως τρίτο μέτρο, ο 39χρονος προπονητής έχει προβλέψει και τη… βιντεοθεραπεία, μια και θα δείξει στους παίκτες του βίντεο από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και θα επισημάνει κάποια πράγματα που έγιναν λάθος στον αγώνα. Ο στόχος να μην επαναληφθούν… Οι μέρες Πρόμπιερζ ξεκίνησαν στον Άρη.

To Top