Με δουλειά στην ψυχολογία θα έρθει η αντεπίθεση

Ο Άρης άλλαξε σελίδα, πήρε νέο προπονητή, δεν έχει γνωρίσει τη χαρά, αλλά και την ουσία της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα και ο Κρίστι Βανγκέλι στέλνει από την Ουκρανία, μέσω… Αλβανίας τις δικές του σκέψεις για την «ομάδα της καρδιάς» του μέσα από το blog του στο PRESSARIS.

Τα χαιρετίσματά μου από την Αλβανία, αυτήν τη φορά και όχι από την Ουκρανία, μια και είμαι με την Εθνική ομάδα της χώρας. Η Αλβανία έχει αποκλειστεί από την τελική φάση του Euro 2012, εκεί όπου θα είναι φυσικά η Εθνική Ελλάδας. Έχουμε δυο φιλικά παιχνίδια να δώσουμε μέσα στις επόμενες μέρες. Το πρώτο είναι με το Αζερμπαϊτζάν εντός έδρας την Παρασκευή, ενώ θα παίξουμε και με τα Σκόπια εκτός έδρας την ερχόμενη Τρίτη.

Τα παιχνίδια με την Εθνική είναι πάντα ξεχωριστά, δίνουν κίνητρο σε μας τους ποδοσφαιριστές και όλοι θέλουμε να παίξουμε.

Με την Τσερνομόρετς βρισκόμαστε στην 11η θέση της βαθμολογίας. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου και όσο περνάει ο καιρός νομίζω ότι προσαρμόζομαι στην Οδησσό και θα βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της.

chernomorertsΌλη η πόλη μιλάει για το καινούργιο γήπεδο της ομάδας. Είναι ένα πραγματικό στολίδι, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία της μακέτας. Είναι ένα γήπεδο όμορφο. Ένα τέτοιο γήπεδο θα άξιζε και στον Άρη… Χαίρονται και οι παίκτες και ο κόσμος.

Συνεχίζω να μαθαίνω τα νέα του Άρη από τον ίντερνετ και από φίλους μου στη Θεσσαλονίκη. Πίστευα ότι με τον ΠΑΟΚ θα κερδίζαμε, το γρήγορο γκολ έδωσε πολλές ελπίδες, αλλά η ομάδα έχασε την νίκη στις λεπτομέρειες. Είδα και τις φάσεις στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Άρης θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία.

Γενικά η ομάδα πλήρωσε τις ατυχίες της. Νομίζω ότι δεν βοήθησαν οι πολλές διακοπές στο πρωτάθλημα, που έβγαλαν τον Άρη από τον ρυθμό του. Η ομάδα έχει καλό υλικό…

Η αλλαγή του προπονητή, με την αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη ήταν, όπως διάβασα, κοινή επιθυμία για το καλό του Άρη. Ο κύριος Τσιώλης προσπάθησε, αλλά δεν του βγήκαν τα αποτελέσματα και όπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, η αλλαγή προπονητή είναι το επόμενο βήμα για να έρθει το ηλεκτροσόκ, σε εμάς στους παίκτες και να αλλάξει η ψυχολογία. Νομίζω ότι η αλλαγή θα βοηθήσει. Αυτός είναι ο νόμος του πδοοσφαίρου.

Στο σημείο της ψυχολογίας πρέπει να δουλέψει πολύ ο νέος προπονητής. Τον κύριο Πρόμπιερζ τον γνώρισα μόνο ως αντίπαλο στα δυο μας παιχνίδια με την Γιαγκελόνια για τα προκριματικά του Γιουρόπα λιγκ, το καλοκαίρι του 2010. Η Πολωνική ομάδα που κοουτσάριζε μας δυσκόλεψε αρκετά, ήταν πολύ καλή και στα δυο παιχνίδια και αυτό προφανώς δεν ήταν τυχαίο.

Εφόσον δουλέψει στον τομέα της ψυχολογίας, μπορεί να αλλάξει πολλά προς το καλύτερο. Αυτή η περίοδος της διακοπής βοηθάει πάντα, αρκεί να γίνει πολύ καλή δουλειά.

Έμαθα με χαρά, ότι επέστρεψε στην ομάδα και ο κύριος Μιχαλήτσος. Είναι ένας ικανός προπονητής, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει πολύ τώρα στις δύσκολες στιγμές…

Τις καλύτερες ευχές μου για την… αντεπίθεση του Άρη και τους πιο θερμούς χαιρετισμούς μου στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.

Περιμένω την ευκαιρία για να ξαναβρεθώ στο δεύτερο σπίτι μου, το Κλεάνθης Βικελίδης και να ζήσω από την κερκίδα την γνωστή ατμόσφαιρα…

Πολλούς χαιρετισμούς.

 

 

 

 

 

To Top