ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μέσα Φλιώνης και Μιλόσεβιτς, ανεβάζουν στροφές και δίνουν χαρά στον Καμπερίδη

Από τη στιγμή που δόθηκε έγκριση για λειτουργία του Αλεξανδρείου, ο Άρης έστρεψε εξ ολοκλήρου την προετοιμασία του στον μεθαυριανό αγώνα με τον Ηρακλή, στον οποίο εκτός απροόπτου θα είναι παρών ο Δημήτρης Φλιώνης και ο Μίλαν Μιλόσεβιτς.

Ο αρχηγός του Άρη και ο έμπειρος φόργουορντ αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών τις προηγούμενες μέρες. Θα ήταν παρόντες και στον κυριακάτικο αγώνα, αν αυτός διεξαγόταν, έστω κι αν δεν είναι 100% έτοιμοι.

Προφανώς και οι 3-4 παραπάνω μέρες που είχαν ως προς την αποθεραπεία τους, τους έκανε καλό και ο Σάββας Καμπερίδης ευελπιστεί ότι θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Το παιχνίδι με τον Ηρακλή παραμένει κομβικό και αποτελεί κριτήριο για πολλούς, ωστόσο επειδή επικρατεί μια… σταθερή αστάθεια στο χώρο του μπάσκετ (και) λόγω του κορωνοϊού, ουδείς μπορεί να προβλέψει αποφάσεις και κινήσεις.

Αυτό που έχει σημασία σήμερα είναι να πάει η ομάδα του Άρη στον αγώνα της Τετάρτης με τον Ηρακλή όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για να πετύχει την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

To Top