Μέσι: Δεν παίζει με Εϊμπάρ, αρχίζει η αγωνία (ωιδεο)

Μία αναμέτρηση έμεινε για το τέλος της σεζόν στην Ισπανία. Η Μπαρτσελόνα για την τελευταία αγωνιστική της Primera Division θα αντιμετωπίσει την Εϊμπάρ, έχοντας χάσει το στόχο του Πρωταθλήματος.

Έτσι, αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί ο Λιονέλ Μέσι. Κυρίως προκειμένου να έχει έξτρα χρόνο ξεκούρασης μετά από μια επιβαρυμένη σεζόν λόγω και των προβλημάτων που προκάλεσε στο ποδόσφαιρο η πανδημία.

Ο Λίο μέτρησε 47 συμμετοχές, 38 γκολ και 14 ασίστ. Κατακτώντας με τους «μπλαουγκράνα» το Copa Del Rey. Το μοναδικό τρόπαιο στη σεζόν για την Μπαρτσελόνα, που έφτασε και στον τελικό του Super Cup αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μπιλμπάο.

Ο Μέσι θέλει να ξεκουραστεί καθώς στις 11 Ιουνίου αρχίζει και το Κόπα Αμέρικα, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αργεντινή. Εκεί όπου θέλει επιτέλους να οδηγήσει την «αλμπισελέστε» σε ένα τρόπαιο, ειδικά απ’ τη στιγμή που η διοργάνωση θα λάβει χώρα… σπίτι της!

Η μεγάλη αγωνία, βέβαια, δεν είναι άλλη απ’ το μέλλον του έμπειρου σούπερ σταρ! Οι επαφές με την Μπαρτσελόνα είναι σε εξέλιξη, οι πάντες περιμένουν την απόφασή του για το που θα συνεχίσει την καριέρα του και στη Βαρκελώνη αισιοδοξούν πως τελικά δε θα… μετακομίσει για κάπου αλλού. Όμως μέχρι να το ανακοινώσει, η αγωνία είναι μεγάλη! Αυτή, άλλωστε, είναι η πρώτη φορά που ο Μέσι τελειώνει μια σεζόν χωρίς να έχει «δεμένο» το μέλλον του στους «μπλαουγκράνα»!

To Top