ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Απίστευτες καταγγελίες από τον Super 3 Χαλκιδικής! Πρόστιμο 3.000 ευρώ για δήθεν…κορωνοπάρτι και στοχοποίηση από την αστυνομία!

Απίστευτες καταγγελίες από τον Super 3 Χαλκιδικής! Πρόστιμο για δήθεν…κορωνοπάρτι και στοχοποίηση από την αστυνομία!

Διαβάστε την ανακοίνωση καταγγελία του συνδέσμου φίλων Άρη:

“Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην εξωτική Χαλκιδική (οχι στο πορτο καρρας). Σήμερα 21/05 γίναμε μάρτυρες ακόμα μιας επίθεσης κατά του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ από την αστυνομία της πόλης μας. Μετά από καταγγελία των γνωστών αγνώστων, συγγενών και φίλων μιας συγκεκριμένης μερίδας ανθρώπων της περιοχής , η αστυνομία έβαλε πρόστιμο στον υπεύθυνο του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ο οποίος δεν ήταν ΚΑΝ ΠΑΡΩΝ την Τρίτη 18/05/2021 στα γραφεία του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ και ούτε καν ενημερώθηκε για το οτιδήποτε ,βεβαιώθηκε με πρόστιμο 3.000€ για υποτιθέμενο κορονοπαρτι χωρίς να έχει βεβαιωθεί κανένα απολυτως πρόστιμο ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ .

Με λίγα λόγια και απλά υποτίθεται ότι πέρασε η αστυνομία κάτω από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ μας χωρίς να κάνει κανέναν έλεγχο έγραψε ότι είδε με το ματι, εντελώς μεροληπτικά , και εννοείται χωρίς κανενα προστιμο στους ανθρώπους που βρίσκονταν πάνω στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ χωρίς καν να μετρήσουν ποσα άτομα ειμασταν και αν περνούσαμε το όριο των 9 ατόμων.

Και όλα μια μέρα πριν τον τελικό κυπελλου Ελλάδας οπου η αστυνομία δεν κατάφερε να βρει 5 λεωφορεία με οπαδους που κατέβαιναν στην Αθήνα, σε έμας τα βρήκαν όλα με ένα υποτιθεμενο περασμα.

Ξερουμε χρόνια τώρα οτι δεν θέλετε να υπάρχουμε αλλά δεν σας κανουμε ουτε αυτήν την φορά το χατίρι και ακόμα και αυτή η προσπάθεια θα πέσει στο κενό όπως και οι προηγούμενες που είμασταν ο μοναδικός ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ σε όλη την Ελλάδα που σφραγίστηκε από την αστυνομία και 1,5 χρόνο μετά την άρση των απαγορεύσεων όπου τηρήσαμε απόλυτα όλα τα μέτρα, ενώ κάποιοι άλλοι κάνανε ότι γουστάρουν με τις ευλογίες της αστυνομίας, ανοίξαμε και 3 μέρες μετά μας ενήμερωσαν ότι είχαμε υποτιθεμενο κορονοπαρτι την Τρίτη και ότι φοβήθηκε η αστυνομία να ανέβει πανω γιατί δεν επαρκούσε η δυναμη της. Αυτή ήταν η δικαιολογία για το ότι δεν βεβαιωθηκαν προστιμα στους παρευρίσκομενους.

ΥΓ. Ευτυχώς έχουμε πολυ υλικο συνδεσμου (μπλουζες, κασκόλ και πανακια) και σας ευχαριστουμε για την ευγενική σας χορηγία να μας τα δώσετε απλόχερα να καλύψουμε ένα σεβαστό πόσο του προστιματος μας.

ΥΓ2. Θα θέλαμε όλοι οι ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ να σταθουν δίπλα μας σε αυτήν την γελοία απόφαση.

ΥΓ3. Τουλάχιστον είχατε την ανδρεία να βαλετε το όνομα σας στην καταγγελία ή βάλατε καμια ξαδέρφη σας να πσρει την αστυνομία από κανενα Καρτοτηλεφωνο; θα μαθευτεί και αυτό όπως όλα τα αστεία που εχετε κάνει με τους φίλους σας τόσο καιρό.

ΥΓ. ΥΓ3+1.Το πρόστιμο που επέβαλε δεν αναφέρει συγκεκριμένη παράβαση απλά πατάει γενικά στην ΚΥΑ για τα μέτρα κατα του κορονοιου.

To Top