ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μεγαλείο! Δημιουργεί εθελοντική ομάδα ο Super 3 Χαλκιδικής! – Η ανακοίνωση

Μεγαλείο! Δημιουργεί εθελοντική ομάδα ο Super 3 Χαλκιδικής με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί λόγω του ιού! 

 

Stoiximan.gr:  Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Μετά από όσα έχουν συμβεί στην χώρα μας και όχι μόνο νοιώθουμε την ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με όλο τον ελληνικό λαό και να ενισχύσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε – ο καθένας από την μεριά του και τις δυνατότητες του – την προσπάθεια καταπολέμησης αυτού του ιού ο οποίος έχει στερήσει από όλους μας ότι αγαπάει να κάνει στην καθημερινότητα του και όχι μόνο,όπως η δουλειά του και οι δραστηριότητες του, αλλά ακόμα και στην απώλεια αγαπημένων μας προσώπων.

Σαν ΟΠΑΔΟΊ η νοοτροπία μας τόσα χρόνια είναι η αλληλεγγύη, το πιο δυνατό όπλο των λαών. Έτσι και εμείς με την σειρά μας σαν σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του ΆΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ στην Χαλκιδική ξεκινάμε την δημιουργία εθελοντικής ομάδας για να έχουμε ξανά πίσω ότι αγαπάμε περισσότερο στην ζωή μας, την ανιδιοτελή μας αγάπη για την ομάδα που μάθαμε να ακόλουθάμε από μικρά παιδιά και έδινε νόημα στα σαββατοκύριακα μας.

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΈΝΩΣΕΙ
ΟΠΑΔΟΣ=ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΥΓ. Σε δεύτερη φάση θα αναρτηθεί ποστ με το τι ακριβώς χρειάζεται και τι στοιχεία για να κινηθεί η διαδικασία. Για την πρώτη φάση μπορείτε απλά όσοι είστε από την Χαλκιδική να μας στείλετε ένα μήνυμα στην σελίδα μας και να σας συμπληρώσουμε την φόρμα σας όταν έρθουν περαιτέρω πληροφορίες.
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΉ SUPER 3”

 

To Top