ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μέτρησε επιστροφές ο Αναστόπουλος, εκτός ο Γεωργιάδης

Με τους Ραούλ Μπράβο και Πασχάλη Μελισσά να προπονούνται κανονικά σήμερα ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών του Άρη, που συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου. Αντίθετα, το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης συνεχίζει ο Νίκος Γεωργιάδης.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος:

“Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Εθνικό Γαζώρου (15/11, 15:00) στο Δημοτικό γήπεδο Σιδηροκάστρου, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Πριν από την προπόνηση διοργανώθηκε η καθιερωμένη εβδομαδιαία Media Day. Στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μίλησαν οι δύο Ισπανοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Ραούλ Μπράβο και Τζινάρ Τόρες Χαβιέρ.

Επί των αγωνιστικών, οι Ραούλ Μπράβο και Πασχάλης Μελισσάς, οι οποίοι -να θυμίσουμε- στην προπόνηση της Τετάρτης είχαν ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, επανήλθαν στον κανονικό ρυθμό.

Στην αντίπερα όχθη, ο τραυματίας Νίκος Γεωργιάδης (υπέστη κάκωση κάτω κνημοπερονιαίου) συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Για αύριο, Σάββατο, υπάρχει προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του μεθαυριανού αγώνα με την σερραϊκή ομάδα”.

To Top