ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το κοινωνικό τους πρόσωπο δείχνουν οι βετεράνοι του Άρη

Σε φιλανθρωπικό παιχνίδι στην Κατερίνη θα λάβουν μέρος την ερχόμενη Δευτέρα 23/11 οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Άρη, όπου και θ΄ αντιμετωπίσουν τους αντίστοιχους του Πιερικού με σκοπό την στήριξη τραυματία ποδοσφαιριστή της ΕΠΣ Πιερίας.

Όπως αναφέρει το pieriasport.blogspot.gr:

«Δυο ιστορικές ομάδες θα αναμετρηθούν σε φιλικό επίπεδο βετεράνων ποδοσφαιριστών και θα περάσουν με τη συμμετοχή τους το μήνυμα της αλληλοστήριξης και της βοήθειας σε κάθε ποδοσφαιριστή της περιοχής μας που έχει πραγματική ανάγκη στήριξης.

Την ποδοσφαιρική εκδήλωση στηρίζει ο πρώην πρόεδρος της ΑΕ Περίστασης Ρούλης Τσακίρης ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία να βοηθήσει οικονομικά ποδοσφαιριστή ομάδας της περιοχής μας ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα ως αντίπαλος της ΑΕΠ σε φετινή αναμέτρηση.

Έχουν κυκλοφορήσει λαχνοί ενίσχυσης για την ποδοσφαιρική αναμέτρηση και είναι καλό να ενισχύσουν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι της περιοχής μας αφού πάνω απο όλα είναι ο άνθρωπος και μετά ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος σε ανάλογες περιπτώσεις (να μην τύχει ποτέ και σε κανέναν αθλητή) θα πρέπει να αισθάνεται ότι δεν είναι στη δοκιμασία του, μόνος!».

To Top