Μέχρι τέλους η «κόντρα» της Κ-20 με τον Ολυμπιακό

Μάχη μέχρι το φινάλε θα δώσει η ομάδα Κ-20 του Άρη απέναντι στον Ολυμπιακό, για την 3η θέση του πρωταθλήματος, με τους «κίτρινους» να έχουν ένα βαθμό περισσότερο, αλλά έχοντας δώσει ένα παιχνίδι παραπάνω.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Μετά την σημερινή νίκη της στην Κέρκυρα (2-4), η ομάδα του Νίκου Πασσιαλή έφτασε τους 61 βαθμούς σε 29 παιχνίδια, ενώ ο 4ος Ολυμπιακός έχει 60 βαθμούς σε 28 παιχνίδια, αφού κέρδισε τον Ατρόμητο με 1-0.

Ο Άρης θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του υποδεχόμενος τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε εξ αναβολή αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική, αλλά οι Πειραιώτες διατηρούν πλεονέκτημα για την 3η θέση, αφού έχουν να δώσουν δύο ματς: Στο γήπεδό τους με την Κέρκυρα και εκτός έδρας με τη Δόξα Δράμας.

Όσο για το δίδυμο της κορυφής, ο ΠΑΟΚ έχει 66 βαθμούς και ο Παναθηναϊκός 64, έπειτα από 28 αγώνες, έτσι ο τίτλος θα κριθεί πιθανότατα στη μεταξύ τους σύγκρουση, στο γήπεδο των «πράσινων».

Πεποίθηση όλων στον Άρη, πάντως, είναι ότι η ίδια η ομάδα του Νίκου Πασσιαλή θα μπορούσε και θα έπρεπε να κατακτήσει και φέτος τον τίτλο, αφού ήταν ανώτερη από όλους τους αντιπάλους της, αλλά πλήρωσε την απροσεξία της και τους χαμένους βαθμούς σε ορισμένα εντός έδρας παιχνίδια.

To Top