Με νέα πρόσωπα απέναντι στον ΠΑΟΚ η Κ-17

Το γόητρο θα είναι το κίνητρο για την Κ-17, που αύριο (Κυριακή 29/04) θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα και με στόχο να αποδείξει ότι η βαριά ήττα της περασμένης Τετάρτης ήταν πλασματική και άδικη.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Η αυριανή αναμέτρηση, που θα γίνει στις 11:00 στο γήπεδο του ΠΑΟ Νέων Επιβατών, δεν έχει βαθμολογικό αντίκρισμα, αφού οι «ασπρόμαυροι» έχουν εξασφαλίσει την 1η θέση του ομίλου και οι «κίτρινοι» τη 2η, στρέφοντας αμφότεροι το βλέμμα στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος.

Για το λόγο αυτό, ο Τάσος Θέος αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων συγκριτικά με το προηγούμενο ματς, δίνοντας ευκαιρίες σε περισσότερους παίκτες, αλλά και ανάσες σ’ εκείνους που προέρχονται από αλλεπάλληλα παιχνίδια.

Για τον Άρη, απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Νίκος Ζήση, που θα εκτίσει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, καθώς και ο Αλέξης Πασχαλίδης, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κάποιον τραυματισμό αλλά έμεινε εκτός αποστολής για να ξεκουραστεί ενόψει του φάιναλ φορ.

To Top