Μέχρι τα ξημερώματα στο Beer Fc παράγοντες και κόσμος! Αγωνία για το «αύριο» του συλλόγου

Η Δευτέρα ήταν μια ακόμη μέρα μάχης και αγωνιστικής εγρήγορσης για όλη την κιτρινόμαυρη οικογένεια. Εκτός από τον ραδιομαραθώνιο, η «καρδιά» του κόσμου χτυπούσε δυνατά στο Κλεάνθης Βικελίδης. Στην μπουτίκ, στην μπυραρία, σε κάθε γωνιά…

Από νωρίς το απόγευμα υπήρχε κόσμος στο Beer Fc προκειμένου να αποδράσει για λίγο από την υπόλοιπη καθημερινότητά του, ενισχύοντας παράλληλα την αγαπημένη του ομάδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η μπυραρία έμεινε ανοιχτή μέχρι τα ξημερώματα, αφού υπήρχε κόσμος του Άρη, ενώ πέρασαν σχεδόν και οι περισσότεροι παράγοντες ΠΑΕ, ΚΜΑ και ΑΣ.

Τα «πηγαδάκια» ήταν πολλά. Εκεί βρέθηκαν από πλευράς ΠΑΕ οι Κατσιαούνης, Λαμπριάκος, Ζαμπέτας, Στεφανίδης, από την ΚΜΑ οι Άγγελος Γρόλλιος, Δεσύπρης, Ζουμπουρίδης, Ναούμ, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Άρη Νίκος Παπαδόπουλος, αλλά και ο νομικός σύμβουλος των κίτρινων Χρήστος Γρόλλιος.

Ο τελευταίος δεν είχε πολλή ώρα που επέστρεψε από την Αθήνα εκεί όπου είχε δοθεί μια δύσκολη μάχη για τις προσφυγές των Νέτο και Γκαρσία.

Οι συζητήσεις επώνυμων και ανώνυμων φίλων των κίτρινων συνεχίστηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με θέμα φυσικά την αγωνία όλων για το «αύριο» του συλλόγου, αλλά και για τους τρόπους με τον οποίο ο Άρης θα αποδράσει από την μεγάλη οικονομική κρίση.

«Ενότητα, κοινή προσπάθεια, λύσεις σήμερα για να έχει αύριο ο Άρης, παράλληλα με την απόδοση ευθυνών όποτε το επιτρέψουν οι συνθήκες σε όλους εκείνους που έφεραν τον σύλλογο στο χείλος του γκρεμού» είναι το γενικότερο μήνυμα της βραδιάς.

To Top