Ακόμη πιο κοντά σε Πουλίδο – Τελική ευθεία και για Χαριστέα, Οσμάν!

Οι μεταγραφικές κινήσεις σε ότι αφορά την ενίσχυση της ομάδας με τρεις παίκτες ανεξάρτητα από ηλικία και υπηκοότητα μπαίνουν στην τελική ευθεία. Δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν κλείσει και οι τρεις μεταγραφές, ώστε να προλάβουν οι νέοι παίκτες να ενσωματωθούν στην Ιταλία!

Σε ότι αφορά το ενδιαφέρον του Άρη για τον Ρουμπέν Πουλίδο, η υπόθεση προχωράει, μια και οι άνθρωποι της διοίκησης βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον 33χρονο Ισπανό στόπερ.

Όπως σημειώνουν στην Αλκμήνης, το θέμα βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων, με την αναμονή όλων να κλείσει θετικά η απόκτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης ζητάει 140.000 ευρώ για μονοετές συμβόλαιο, νούμερο που δεν είναι απαγορευτικό για την ΠΑΕ, αλλά με βάση τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, η διοίκηση προσπαθεί να πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία για την πλευρά της.

Ο Πουλίδο αποτελεί επιλογή του Μάκη Κατσαβάκη. Ο προπονητής του Άρη ζήτησε έτοιμους παίκτες με γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος, για να μπουν και να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.

Σε αυτή τη φιλοσοφία, οι κίτρινοι κινούνται και για τα θέματα του Άγγελου Χαριστέα και του Αμπντούλ Οσμάν. Μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένονται οι τελικές κινήσεις, προκειμένου να κλείσουν και τα θέματα αυτά. Θετικά ή αρνητικά.

Θα σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις…

 

To Top