Άγγελος Γρόλλιος στο PRESSARIS: «Ο κόσμος έδειξε τον δρόμο, η προσπάθεια συνεχίζεται, δεν υπάρχει άλλος χρόνος»

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών έζησαν τη δική τους αγωνία την προσπάθεια που έγινε με τον ραδιομαραθώνιο. Ο πρόεδρος του φορέα Άγγελος Γρόλλιος ομολόγησε στο PRESSARIS ότι η στήριξη από τον κόσμο προς τον σύλλογο, δίνει σε όλους δύναμη να συνεχίσουν.

Συναντήσαμε τον Άγγελο Γρόλλιο, σχεδόν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο Κλεάνθης Βικελίδης, εκεί όπου συνέχιζε να χτυπάει η καρδιά των φίλων του Άρη σε μια ημέρα, όπου υπήρχαν σειρά από εκδηλώσεις για την οικονομική στήριξη της ΠΑΕ.

Παραδέχθηκε για μια ακόμη φορά ότι: «Και σήμερα αποδεικνύεται έμπρακτα ότι επενδυτής του Άρη είναι ο λαός του. Δεν έχουμε έριδες, δεν έχουμε χρόνο. Πρέπει να προχωρήσουμε. Ας το καταλάβει αυτό όλος ο κόσμος»

Ο Γρόλλιος υπογράμμισε ότι: «Παίρνουμε όλοι δύναμη από τη συμμετοχή του κόσμου, φαίνεται ότι ο σύλλογος όσο υπάρχει τέτοια ανταπόκριση από τους φιλάθλους μπορεί να έχει παρόν και μέλλον και συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Σε ερώτησή μας εάν υπάρχει κάποιο νούμερο από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν τόνισε ότι: «Ακριβή ποσά δεν μπορώ να σας πω αυτήν την ώρα, αλλά το κάθε ευρώ που μπαίνει στα ταμεία του συλλόγου, αποτελεί πολύτιμη ανάσα. Θα γίνει η καταμέτρηση και θα ενημερωθεί η ΠΑΕ, με την κατάθεση των χρημάτων. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι χρήματα από το υστέρημα του καθενός σε δύσκολες εποχές και έχουν τη δική τους σημασία».

Ξεκαθάρισε ακόμη ότι: «Ο προορισμός των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν είναι για την απόκτηση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας» ενώ μας παρέπεμψε στην εκδήλωση της Τετάρτης: «Δεν υπάρχει εφησυχασμός, ούτε μπορούμε να χάσουμε άλλο χρόνο. Εμείς ως Κοινωνία Μελών και ΠΑΕ κάνουμε εκδήλωση την Τετάρτη στο Mistral και έχουμε καλέσει όλους τους επιφανείς Αρειανούς να έρθουν για να καταλάβουν ότι κάτι αλλάζει. Να γνωριστούμε καλύτερα, άνθρωποι που τόσα χρόνια απείχαν ας έρθουν κοντά στον Άρη. Ας έρθουν όλοι να αγκαλιάσουν αυτή τη προσπάθεια”.

Θέλουμε να μας αγκαλιάσουν και οι παλιοί παράγοντες, όλοι όσοι είναι πικραμένοι για διάφορους λόγους. Δεν έχουμε κάτι με κανένα. Δεν καλούν τα πρόσωπα, καλεί ο σύλλογος. Το είπα και θα το ξαναπώ μέχρι να γίνει κατανοητό από όλους».

 

To Top