«Ταμείο θετικό» από το 12ωρο ραδιομαραθώνιο – Νέα προσπάθεια την Τετάρτη στη βραδιά των επώνυμων

Δώδεκα ώρες κράτησε ο ραδιομαραθώνιος που διοργάνωσε η Κοινωνία Μελών Άρη για την ενίσχυση της ΠΑΕ. Πρώτο «ταμείο» θετικό. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Την Τετάρτη βραδιά επωνύμων για να αναπτυχθεί το σχέδιο… απόδρασης από την κρίση, την ώρα που  η παροχή πολύτιμου… οξυγόνου στα πνευμόνια της ομάδας κρίνεται ως πρωταρχικής σημασίας πρωτοβουλία.

Ο πρώτος ραδιομαραθώνιος πέρασε στην ιστορία. Πολλοί ανώνυμοι και επώνυμοι φίλοι του συλλόγου έχουν συνταχθεί στην προσπάθεια σωτηρίας της κίτρινης ΠΑΕ! Και το έκαναν πράξη με την ενεργό συμμετοχή τους στο 12ωρο ραδιομαρραθώνιο, ο οποίος ξεκίνησε στη 1 το μεσημέρι με την εκπομπή του Super 3 κι έκλεισε στη 1 τα ξημερώματα. Για περίπου 90′ συμμετείχε και το PRESSARIS με την παρουσία του Γιώργου Τότσικα στο στούντιο του «Libero».

Αίσθηση έκαναν αρκετές τοποθετήσεις. Όλες «μίλησαν» στην καρδιά του κόσμου, παρακίνησαν πολλούς να συνταχθούν στην προσπάθεια δόθηκαν σημαντικά έσοδα σε μια κρίσιμη περίοδο.

Ο πρώτος απολογισμός είναι θετικός. Όπως σημείωναν τα μέλη της Κοινωνίας ακριβής καταμέτρηση δεν μπορεί να γίνει, αλλά συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό το οποίο θα πάει κατευθείαν για τις ανάγκες της κίτρινης ΠΑΕ.

Κατά τη διάρκεια του ραδιομαραθώνιου προέκυψαν τελικά πέντε προσφορές για συλλεκτικές φανέλες, οι οποίες ανέβασαν τις προσφορές του κόσμου μέσα από την άτυπη και συμβολική διαδικασία του πληστειριασμού.

Πρώτη ήταν η προσφορά μιας φανέλας του Χρήστου Βελώνη από τον Γολγοθά της Β’ εθνικής. Δεύτερη ήταν η προσφορά μιας φανέλας από τον αγώνα Άρης-Ρόμα για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ που είχε γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης και είχε λήξει 0-0. Μια από τις σπουδαίες αήττητες βραδιές στο απόρθητο «κάστρο» των κίτρινων.

Τρίτη ήταν η φανέλα που προσέφερε ο Super 3 Ευόσμου, φανέλα του Μάριο Μπόνι από την μοναδική βραδιά της κατάκτησης του κυπέλλου στο Αλεξάνδρειο, σε κείνο τον τελικό των «απλήρωτων», με τον «τρελό Ιταλό» να παίρνει το τύμπανο στα χέρια και να δίνει το σύνθημα στην κερκίδα!

Τέταρτη προσφορά ήρθε για μια φανέλα του Νάτσο Γκαρσία από το φιλικό του Άρη με τη Φιορεντίνα.

Πέμπτη προσφορά ήταν μια φανέλα του Σέρχιο Κόκε από αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό.

Και οι πέντε  προσφορές έτυχαν θερμής ανταπόκρισης από τον κόσμο, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να συνδυάσει την προσφορά του προς την ομάδα, με την απόκτηση μιας συμβολικής φανέλας, με συναισθηματική αξία…

Αύριο Τετάρτη θα γίνει μια ακόμη σημαντική προσπάθεια. Και πάλι με πρωτοβουλία της Κοινωνίας Μελών και ενεργό συμμετοχή της ΠΑΕ θα γίνει εκδήλωση την Τετάρτη στο «Mistral» στην Νέα Κρήνη στην οποία έχουν κληθεί όλοι οι επιφανείς Αρειανοί.

Στόχος σε ένα πιο χαλαρό περιβάλλον να υπάρξει μια πιο ουσιαστική και άμεση προσέγγιση, ώστε οι λεγόμενοι επώνυμοι και επιφανείς Αρειανοί να κατανοήσουν ότι γίνεται μια νέα προσπάθεια, να αναπτυχθεί το σχέδιο… απόδρασης από την κρίση και να κρίνουν τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να βοηθήσουν και οι ίδιοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.Ο αγώνας συνεχίζεται!

 

To Top