Η προετοιμασία του Άρη: Οι -10 βαθμοί, οι διπλές προπονήσεις και οι πρώτες απώλειες (photos)

Την ώρα που ο κόσμος δίνει τη δική του μάχη στην πρώτη γραμμή για την επιβίωση του συλλόγου, η ίδια η ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο δίνει τον δικό της αγώνα επί ιταλικού εδάφους.

Ο Μάκης Κατσαβάκης, παρά την κούραση του ταξιδιού, δεν χαρίστηκε στους παίκτες του, υποβάλλοντάς τους σε δυνατό πρόγραμμα, από την πρώτη μέρα που πάτησαν το πόδι τους στο Πράτο της Ιταλίας.

Την πρώτη μέρα, τη Δευτέρα, το πρόγραμμα περιελάμβανε μεταξύ άλλων και ασκήσεις παλμομέτρησης με ικανοποιητικά αποτελέσματα για τους περισσότερους στο αθλητικό κέντρο της περιοχής, στο Sportzentrum Prad.
Από σήμερα Τρίτη ξεκινούν οι διπλές προπονήσεις (πρωί – απόγευμα), προκειμένου να ανέβουν ακόμα περισσότερο οι ρυθμοί. Το θετικό είναι πως η θερμοκρασία είναι αισθητά πιο χαμηλή σε σχέση με αυτήν της Θεσσαλονίκης. Είναι χαρακτηριστικό πως η εναρκτήρια εκγύμναση διεξήχθη με το θερμόμετρο να μη ξεπερνά τους 23 βαθμούς Κελσίου. Δηλαδή πάνω από δέκα βαθμούς διαφορά σε ότι αφορά τη θερμοκρασία που είχαν στη Θεσσαλονίκη.

Ο προπονητής του Άρη δεν είχε τρεις από τους παίκτες του στην πρώτη προπόνηση επί ιταλικού εδάφους. Ο λόγος για τους Στέλιο Τσουκάνη, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση, αλλά και τους Γιαννιώτα και Ηρακλή, που ακολούθησαν πιο συντηρητικό πρόγραμμα, λόγω κόπωσης.

Ο Τσουκάνης, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο και ασκήσεις ενδυνάμωσης της μέσης στην οποία αισθάνεται ενοχλήσεις. Επίσης, πιο χαλαρό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γιαννιώτας, Ηρακλής, όντας ταλαιπωρημένοι από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που είχαν μέχρι πρόσφατα. Ο μεν Γιαννιώτας με την εθνική νέων, ο δε, Ηρακλής, στα πλέι οφ της Football League, φορώντας τη φανέλα της Καλλιθέας.
Από την Τρίτη το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δυο προπονήσεις. Το πρωί οι κίτρινοι θα προπονηθούν σε δυο γκρουπ στις 9:00 και 10:00 αντίστοιχα.

 

 

To Top