Μέχρι 17 Φεβρουαρίου τα ερωτήματα για την Λέσχη

Ο ορισμός της γενικής συνέλευσης της Λέσχης Φίλων Άρη για τις 22 Φεβρουαρίου στο Βελλίδειο, δρομολόγησε την αντίστροφη μέτρηση για μια σειρά από διαδικασιών κρίσιμων και καθοριστικών. Η ΠΑΕ Άρης, όπως εκφράστηκε δημόσια δια στόματος Γιάννη Κόντη, είναι αισιόδοξη σε ότι αφορά το επενδυτικό ενδιαφέρον…

Τα ερωτήματα του κόσμου παραμένουν για πολλά άλλα θέματα… Τα μέλη της Λέσχης έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τα ερωτήματα-θέματά τους μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου, όπως ενημέρωσε σχετικά η ανακοίνωση του φορέα.

Υπενθυμίζουμε σχετικά: «Σημειώνεται πως ο,τιδήποτε άλλο, τίθεται ως θέμα Ημερήσιας Διάταξης και προς ψήφιση («7. Διάφορα θέματα») μόνο εφόσον σταλεί ή κατατεθεί εγγράφως, δια εντύπου ή δια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 17/2/2012 και ώρα 14:00 στην έδρα του σωματείου επί της οδού Αλ. Παπαναστασίου 154, για την εύλογη αιτία της εύρυθμης τήρησης της διαδικασίας.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, οποιοδήποτε θέμα τεθεί πέραν της ως άνω προθεσμίας θα συζητηθεί μετά την εξάντληση των υπολοίπων θεμάτων και εφόσον γίνει δεκτό από τη ΓΣ.

Σύμφωνα με το Καταστατικό, δικαίωμα λόγου και ψήφου στην έκτακτη Γενική Συνέλευση θα έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη για το έτος 2012 (από 1/1/2012 έως 31/12/2012).»

To Top