Μήνυμα με… νόημα από Στεφανίδη: “Η περίοδος χάριτος τελείωσε και ξεκινά το δύσκολο έργο και για τους δύο μας”!

Οι εκλογές για την ΠΑΕ Άρης έχουν τελειώσει. Τα παραβάν έχουν αποσυρθεί, οι κάλπες «γέννησαν» τον νέο πρόεδρο μετά από περίπου επτά ώρες ψηφοφορίας και ακόμη δυο ώρες καταμέτρηση…

Ο πρόεδρος της ΚΜΑ Πάνος Στεφανίδης σχολίασε αρκετά μετά το τέλος της διαδικασίας, στην πρώτη του εκλογική αναμέτρηση με τον ίδιο πρόεδρο στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα.

Αρχικά ο πρόεδρος της ΚΜΑ υπογράμμισε: “Δεν θα σταθώ στο αποτέλεσμα αλλά στη συμμετοχή, η οποία κρίνεται ικανοποιητική, αλλά θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη. Ο κόσμος πρέπει να έρθει κοντά στην ΚΜΑ. Χρειάζεται επανεκκίνηση. Θα σταθούμε δίπλα, αλλά και απέναντι στη διοίκηση. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε για τη Λέσχη. Πρέπει να πείσουμε τον κόσμο ότι αξίζει η προσπάθεια. Μέσω της ΚΜΑ θα έρθει και ο επενδυτής. Βλέποντας ότι γίνεται σοβαρή δουλειά και ότι ο κόσμος στηρίζει τον Φορέα, εκεί θα στηριχθεί και ο επενδυτής για να ρίξει λεφτά”.

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο Στεφανίδης ανέφερε: “Συγχαρητήρια στον κ. Ηλιάδη και το σχήμα του, όπως και στον κ. Σκόρδα. Είναι καλό να υπάρχουν συμμετοχές και ενδιαφέρον.

Είναι καλό επίσης που υπήρχαν δύο σχήματα και ήρθαν 2.250 άτομα για να ψηφίσουν. Αυτό δείχνει ότι ο σύλλογος έχει δυναμική και αυτό είναι το ελάχιστο δείγμα”.

Για την επόμενη μέρα του Αρη είπε: ” Περιμένει πολύ δύσκολο έργο τον κ. Ηλιάδη, όπως και εμάς. Η περίοδος χάριτος τελείωσε και από αύριο ξεκινά το δύσκολο έργο και για τους δύο. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή συνεργασία, χωρίς προβλήματα, ώστε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για την ομάδα”.

To Top