Βεργίνης στο PRESSARIS: “Δώσαμε και την ψυχή μας, τα δώσαμε όλα!”

Ο Άρης δεν κατάφερε να προκριθεί στην ημιτελική φάση των πλέιοφ, ηττήθηκε από τον Πανιώνιο αλλά είπε αντίο στο πρωτάθλημα με το κεφάλι ψηλά. Την ίδια άποψη έχει και ο Δημήτρης Βεργίνης ο οποίος με δηλώσεις του στο PRESSARIS τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του έδωσαν και την ψυχή τους και στα τρία παιχνίδια της σειράς.

Ο 26χρονος γκαρντ πραγματοποίησε ακόμα μία καλή εμφάνιση απέναντι στον Πανιώνιο όμως δεν ήταν αρκετή για να δώσει στην ομάδα του τη νίκη. Υποστήριξε πως “σε όλη την σειρά έγιναν πολύ ωραία παιχνίδια. Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ομαδικό πνεύμα που δείξαμε και το γεγονός ότι δώσαμε και την ψυχή μας για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Τα δώσαμε όλα. Μας αφήνει μία πικρία το αποτέλεσμα γιατί δείξαμε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε στη νίκη».

Όσον αφορά τα «κλειδιά» που έκριναν την χθεσινή αναμέτρηση ο γκαρντ του Άρη τόνισε: «Σίγουρα όταν το παιχνίδι πηγαίνει πόντο-πόντο αυτός που είναι πιο συγκεντρωμένος και έχει καθαρό μυαλό έχει περισσότερες πιθανότητες να φτάσει στη νίκη. Εμείς κάναμε κάποια λάθη στην επίθεση που δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε τη νίκη. Δεν νομίζω ότι έφταιγε η κούραση. Όταν τα παιχνίδια πάνε εκεί πέρα κανένας δεν σκέφτεται την κούραση. Μπαίνει μέσα και τα δίνει όλα».

Ο 26χρονος γκαρντ μίλησε και για την αμφισβήτηση που γνώρισε η ομάδα του κατά την διάρκεια της σεζόν και πως έφτασε ένα βήμα πριν από την πρόκριση στην επόμενη φάση: «Σίγουρα έτσι όπως φτιάχτηκε η ομάδα από την αρχή δεν περίμενε κανείς ότι θα φτάναμε μέχρι εδώ και πολλοί είχαν πει ότι θα παλεύαμε για την παραμονή. Όσο περνούσε ο καιρός  δείχναμε καλύτερο πρόσωπο και στο τέλος με την είσοδό μας στην εξάδα και την πορεία μας στα πλέι-οφ δείξαμε τις πραγματικές δυνατότητες αυτής της ομάδας. Δώσαμε την ψυχή μας και στα τρία παιχνίδια και πιστεύω ότι πέσαμε με ψηλά το κεφάλι».

 

To Top