ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μήνυμα Μπούργος: Δεν περισσεύει κανείς, θέλει όλους τους παίκτες στην… πρίζα

Μέσα σε δέκα παιχνίδια ο Άρης θα παίξει τα… ρέστα του για το εισιτήριο της Ευρώπης και την έξοδό του για μια ακόμη σεζόν στα Ευρωπαϊκά κύπελλα. Παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων και μεγάλης έντασης και όπως γίνεται αντιληπτό “δεν περισσεύει κανείς”.

Το παραπάνω είναι και το μήνυμα που στέλνει σε καθημερινή βάση ο Χερμάν Μπούργος κατανοώντας ότι στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και μετά από μια μακριά σεζόν, η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο, κάθε ποδοσφαιριστής είναι χρήσιμος για την επίτευξη του στόχου.

Ένα από τα “στοιχήματα” λοιπόν του Αργεντίνου είναι να πάρει ότι περισσότερο μπορεί από τους ποδοσφαιριστές, είτε αυτοί σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος, είτε έρχονται από τον πάγκο για να βοηθήσουν.

Δεν είναι τυχαίο που αποφάσισε να δώσει χρόνο συμμετοχής και κυρίως ρόλο σε παίκτες όπως οι Μπεναλουάν, Ντουκουρέ. Την ίδια ώρα περιμένει τόσο τους Φακούντο Μπερτόγλιο, Ματέο Γκαρσία, όσο και τον Λούμορ γιατί το πρόγραμμα των δέκα αγωνιστικών σε διάστημα σχεδόν δύο μηνών δεν μπορεί να βγει μικρό αριθμό παικτών.

To Top